Skip to content

Duboka država i na izborima ne da promjene!

Na temelju valjanih, značajnih i pouzdanih činjenica može se vjerodostojno ustvrditi  da su LAŽNI katolici, demokršćani, konzervativci i desnica Božo Petrov, Marin Miletić, Nikola Grmoja, supružnici Raspudić-Selak i Zvonimir Troskot  koii su također i gojenci, kadrovi i operativci DUBOKE države i njihova stranka Most; na izborima za Hrvatski sabor u srpnju 2020.g. razjedinjavanjem desnog biračkog tijela i RASIPANJEM glasova njegovih birača neizravno omogućili HDZ-u da OSTANE na vlasti, čime su također omogućili i da Plenković formira parlamentarnu koaliciju i Vladu RH te STRATEŠKU političku koaliciju s Pupovcem   i SDSS-om!

Želimo Vam blagoslovljen i sretan Božić i u Novoj 2021. godini Hrvatsku bez Plenkovićevog kapilarnog („soft“) totalitarizma, zastrašivanja i straha – slobodnu i demokratsku!

ALEKSANDAR RANKOVIĆ-LEKA, NASLJEDNIK ANDREJ I MOST

„Zaustavite Reuters!“
„EUROSTAT = FAKE NEWS“
„Čl. 133. KZ SFRJ naš je uzor“
Andrej Plenković

Drug je Leka iz srpskog naroda i tog vaspitanja, starokomunističkog koda i nazora. Nasljednik mu Andrej udbo-kosnog roda i odgoja, političkog ustroja i totalitarnog refleksa. Govor i slobodu mišljenja progoni, tko iz totalitarne subkulture udbe i kosa izroni, Član 133. stav (1) Krivičnog zakona SFRJ jasno zbori: sloboda mišljenja, govora i pisanja te uopšte „verbalni delikt“ , kažnjivi su zatvorom od jedne do deset godina. Verbalni je delikt majka naša; udbaša, kosovaca i lažnih demokrata i Hrvata.

Govor mržnje što je članak 325. stavak 1. Kaznenog zakona RH govori, ali udbo-doktorka fpz-političkih nauka Nina Obuljen Valjalo Koržinek ima tome što da prigovori. Tko se demokracije i naroda boji, taj govor mržnje krivotvori. Društvene mreže, portali i komentari čitateljâ neprijatelj su glavni; lažnim govorom mržnje  ih treba kompromitirati, Zakonom ušutkati, Reuters, Eurostat i istinu zaustaviti, Znanost, znanstvenike i neovisne stručnjake te slobodu mišljenja, govora i medija zatrti.

Na parlamentarnim izborima Plenkovićev HDZ dobio je samo 623.509 ili za ovlasti koje je uzurpirao KARIKATURALNIH 16,55 posto glasova što je manje od 1/6 svih 3.821.530 birača, i to su neoborivi pokazatelji i dokazi da demokratski kvalificiranog IZBORNOG LEGITIMITETA  Plenković – nema, nego ima samo diktatorski – DEMOKRATSKI DEFICIT te protivno demokratskim standardima i Ustavu RH uzurpirane kancelarske ovlasti!

Očuh demokracije Šeks Vladimir traži da se Predsjedniku Republike koji JEDINI od svih državnih dužnosnika ima neposredan i demokratski kvalificiran izborni legitimitet tj. na izborima dobiven demokratski kvalificirani broj glasova i političku potporu birača, postojeće ustavne ovlasti koje su ionako male i nerazmjerne dobivenom izbornom legitimitetu – još i dodatno smanje! Što vice versa znači da se demokratski deficitarnom izbornom legitimitetu ionako nerazmjerno velikih ovlasti predsjednika Vlade RH – još i povećaju! Što znači da Vladimir Šeks nastavlja svoj totalitarni marš protiv demokratskih političkih prava i slobode naroda.

Republika Hrvatska je država u čijoj političkoj nomenklaturi (nema tu ni „e“ od elite!) dominira po demokratsku političku kulturu i društveni moral poražavajući totalitarni PRIJEZIR prema legitimitetu i legitimnosti, koji su nota bene sâm temelj političkog sustava predstavničke demokracije! A taj je PRIJEZIR prema legitimnosti i legitimitetu sinonim odnosno isto što i PRIJEZIR prema institutu demokratskih izbora, biračima, hrvatskom političkom narodu i članku 1. stavak 2. Ustava RH! Parodija i tuga demokracije u svom punom sadržaju i opsegu.

Manjinski zastupnici daju HDZ-u parlamentarnu većinu, vladu i vlast; a birani su po POSEBNOM biračkom pravu i PROTIVNO ustavnopravnim načelima i primjerenosti i razmjernosti te političkom cilju tog  predstavništva – u Hrvatskom saboru imaju OPĆI politički mandat!

Država i kancelarska apsolutna vlast NELEGITIMNO i PROTUUSTAVNO su moji. L’ etat c’est moi. Ali nije to kralj Luj XIV., nego Andrej Plenković – „kralj“ kapilarno-totalitarne tame, nelegitimnosti, protuustavnosti, korupcije, trgovine utjecajem, zastrašivanja i straha!

Most je pak HDZ-u uvijek sigurna ćuprija do relativne pobjede na izborima, lažni demokršćani i domoljubi te vjerni kolaboracionisti koji na svakim izborima pouzdano izvrše politički zadatak da razjedine desno biračko tijelo i raspu glasove njegovih birača. A poslije izbora održanih 5. srpnja 2020.g. nakon što je Most odbijanjem izborne koalicije s Domovinskim pokretom i posljedičnim rasipanjem glasova desnog biračkoga tijela omogućio HDZ-u da bez demokratski kvalificiranog izbornog legitimiteta ostane na vlasti i formira koalicijsku Vladu s Pupovcem i SDSS-om, planirano slijedi programirani igrokaz za naivne i lakovjerne fingiranja i glumatanja kritikâ i napada u Hrvatskom saboru i medijima kao navodno najžešće oporbe HDZ-u s ciljem da se zavara domoljubna i demokršćanska javnost i sakrije savezništvo i kolaboracija s HDZ-om na izborima, a i da bi se to isto moglo ponoviti i na sljedećim izborima! No ta lažna protuhadezeovska alibi-kampanja ne može od demokratske javnosti i birača sakriti  neporecivu činjenicu da je Most najzaslužniji što je HDZ ostao na vlasti, a također je i najzaslužniji da je Plenković poslije izbora mogao sklopiti parlamentarnu i stratešku političku koaliciju sa SDSS-om.

U demokratskoj državi šef stožera za borbu protiv zdravstvene pošasti kao što je to pandemija korona-virusa ministar je zdravstva, a u kapilarno-totalitarnoj državi šef tog istog stožera  – ministar je unutarnjih poslova! Čestitamo vam 13. maja Dan OZNA-e, Milicije i radnika unutrašnjih poslova.

Dan neovisnosti pak državni praznik to više nije, nego tek samo – spomen dan, Misija je moja do sada ispunjena, slijedi novi protudemokratski i anti-cro plan.  Andrej Plenković kadar duboke države te udbaša i JNA-KOS vojne lekarke-oficira (aktivnog vojnog lica, a ne civila na službi u JNA!) – biološki, sociokulturni i politički sin,    Političkog udara protiv demokracije, kulture i slobode hrvatskoga naroda – finalni je čin! Josip Gržanić, Luka Jukić, Stipe Javor

Povezani članci

Iza nas je samo Bugarska: Hrvatska na predzadnjem mjestu u EU po potrošnji i BDP-u po stanovniku

Demokratski deficit i kancelarska vlast: Soft totalitarizam od HDZ-a i Plenkovića do Hrvatske

Prešli smo 3000 mrtvih. Pravi je trenutak za sjetiti se Plenkovićeve izjave

www.tjedno.hr/pitanja-koja-se-plenkovicu-moraju-postaviti-pismo-leona-frankovica/

Višnja Starešina: Duboka država ne da promjene

Mario Radić (DP): Most nije za zajedništvo i zbog toga Hrvatskom vladaju Plenković i Pupovac

Most svojim ekskluzivizmom ne pridonosi borbi protiv dvadesetgodišnje pošasti

Most postaje fatalan za Hrvatsku!

Lovel Franić: Domovinski pokret i Most bez izborne koalicije gube oko 10 mandata!

Dobrović oštro kritizirao Petrova i Grmoju: Nisu spremni za razgovor i dogovor

O MOSTu se polako ipak doznaju neke stvari

Je li premijer Plenković izdajnik?

REAGIRAO HND: Plenković bi sada uređivao i medije. Zašto je uperio kažiprst prema novinarima?

Aleksandar Ranković-Leka i nasljednik Andrej

Diana Majhen: Kupuje li HDZ udjele u pogrebnim poduzećima?

Šeks bi građanima RH oduzeo izbor predsjednika i ograničio građanske referendume

Lovel Franić

Kamenovanje sv. Stjepana Prvomučenika

Novo