Paulo Coelho – HIPI

Putovanje koje mijenja život

Oslanjajući se na svoje bogato životno iskustvo, Paulo Coelho vraća nas u vrijeme ranih 70-ih godina 20. stoljeća i oživljava snove jedne generacije koja je čeznula za mirom i usudila se izazvati uspostavljeni društveni poredak.

U romanu Hipi on pripovijeda o mladom Paulu, mršavom Brazilcu s dugom kosom koji želi postati pisac. Paulo putuje svijetom bježeći od diktature u Brazilu, u potrazi za slobodom i duhovnošću.

Tako se nađe na trgu Dam u Amsterdamu, prepunom mladih ljudi koji meditiraju, sviraju, razgovaraju o osobnim slobodama i širenju svijesti. Ondje Paulo upoznaje Karlu koja čeka idealnog pratitelja za legendarni hipijevski put u Nepal.

Na put kreću u Magičnom autobusu, koji za svega sedamdeset dolara vozi Europom i središnjom Azijom prema Katmanduu, u društvu nadasve zanimljivih suputnika. Svatko u autobusu ima svoju priču i na tom putu prolazi osobnu transformaciju.

Dok putuju, Paulo i Karla istražuju i vlastiti odnos: njihova ljubavna priča budi ih na više razina i vodi do odluka koje će odrediti smjer njihovih života.

ISBN: 9789535200734
Izdavač: V.B.Z. d.o.o
Područje: Proza
Uvez: Tvrdi uvez
SKU: VBZ-9794382
Kategorije: Akcija, Black Friday 2020, Proza
Oznake Black Friday 2020, božićna akcija, Interliber 2020, Paulo Coelho, putovanje
Jezik: Hrvatski
Biblioteka: Djela Paula Coelha
Godina izdanja: 2018
Format: 12*20
Broj stranica: 288