Skip to content

Kopanje kanala Tisa Dunav Sava

Kod nas u našoj Hrvatskoj evo uvijek je vazda veselo. Afera Janaf potresa Hrvatsku i evo ovaj ludi gazda Kovačević u svom Klubu je barem spojio i HDZ-ovce i SDP-ovce.

Evo i jedni i drugi su uhvaćeni s prstima u pekmezu i to još i gologuzi dok su natezali srpske štrace. Ljudi, jel vi znate kako izgleda u gotovini 1,9 milijuna. Jel to izgleda onako lijepo posloženo u crnoj aktovci kako to imamo prilike vidjeti u američkim filmovima. Pa majke ti, u tom Saboru i Vladi nikog poštenog. Taman nekoga od njih pohvališ jer ti se kao učini da neke stvari naprave kao u redu i onda nakon toga opet sve padne u vodu. Kovačeviću je sada super i ovim ostalim uhapšenicima.

Mrkavela je bila malo žešća i sad su još i zapravo nagrađeni sad su svi skupa završili u već dobro poznatom Hotelu Spa Remetinec i što im fali, imaju sve besplatan krov nad glavom i hranu, šetnju u krugovima i još su lijepo vani na svježem zraku, gledaju televiziju, imaju tamo i svoju knjižnicu i mogu gledati televiziju dok se o njima lijepo brinu policajci.

Ma divota. A što je s kaznom evo na primjer da kopaju kanale Tisa Dunav Sava. I ovo što sad oni lijepo čuče u zatvoru mi budale porezni obveznici im plaćamo još i to i zato su u Hrvatskoj male i plaće i mirovine.

A s tim što ih je previše iz državnog vrha upetljano u tu aferu i to će se sve zataškati kako se to sve već i inače zataška ovdje.

Lijepa naša Hrvatska.

Zagreb, 24.9.2020. Nives Puhalo???

Slika: Kristina Rismondo: Totemi i snovi

See also  Opet je roknulo