Skip to content

Varteksovi modeli ove zime

Pripremite se za zimu s kaputima i odličnim modelima iz nove Varteks kolekcije. Moderni krojevi i tkanine vrhunske kvalitete zadovoljiti će estetske i funkcionalne potrebe čak i najprobirljivijih modnih znalaca

Modeli su dostupni u osnovnim akromatskim i kromatskim bojama i lako se kombiniraju u elegantne svakodnevne outfite. Njihova bezvremenska elegancija, kvaliteta i trajnost čine ih nezamjenjivom modnom investicijom.

Elegantan dugi ženski kaput Prince de Galles je vrhunski odabir za predstojeću jesen i zimu. Izrađen je od visokovrijedne kvalitetne prirodne tkanine iz 100% runske vune, koja vam osigurava sofisticirani izgled i udobnost pri nošenju. Savršen je odabir za prijelazna razdoblja, i odlično se slaže s raznolikim outfitima.

Pamučni sako u tamno plavoj boji s metalnim gumbima. Pogodan za sve formalne kombinacije ali i ležernije ukoliko ga nosite uz traperice ili casual hlače.

Zimski muški crno bijeli kaput je idiličan za najhladnije dane. Izrađen je od kvalitetne mješavine runske vune i poliamida, poznatog talijanskog proizvođača tkanine Angelico. Za dodatni sofisticirani izgled i osjećaj kaput ima Corozzo gumbe. Kaput je prilagodljiv raznim outfitima i prigodama; savršeno se kombinira sa crnim i plavim trapericama, hlačama na crtu, vestama i košuljama u sličnim neutralnim bojama.

ŽENSKA KOLEKCIJA JESEN/ZIMA 2020 – SHOP NOW

MUŠKA KOLEKCIJA JESEN/ZIMA 2020 – SHOP NOW