Skip to content

Saša Cvetojević – Spremni za nove izazove

Gost predavač Saša Cvetojević, uspješan je poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje

Događaj Adria Business Network koji okuplja poduzetnike te sve one koji to žele postati ulazi u drugu sezonu. U Kongresnom centru FORUM u Zagrebu, 21. listopada, u 18 sati (Radnička cesta 50), razgovarati će se s poduzetnikom i investitorom Sašoma Cvetojevićem. Tema razgovora je “Spremni za nove izazove”

Priredio: Tomislav Radić

Adria Business Network #11 organiziraju poduzetnica Željka Barišić (Forca Digital Agency) i Kristina Krstinić, (MIKRIS Project Managementa).

Gost predavač Saša Cvetojević, uspješan je poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje. Osnivač je i vlasnik brojnih tvrtki te zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Uključen je u CRANE (Hrvatsku mrežu poslovnih anđela) i investitor brojnih startupova od kojih su neki postali vodeće tvrtke koje ostvaruju prihode na globalnom tržištu. Bio je član uprave Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje te Hrvatskog pregovaračkog tima tijekom procesa pristupanja Europskoj uniji na području zdravstva i zaštite potrošača. Suosnivač je ZIP-a (Zagrebačkog inkubatora poduzetništva) pokrenutog 2012. godine. Proglašen je komunikatorom godine 2014. te je član hrvatskog žirija za nagradu EY – poduzetnik godine. Aktivni je promotor e-mobilnosti, prvi je vlasnik električnog automobile Tesla u regiji te prva osoba koja je električnim automobilom prešla pustinju Sahara.

U drugom dijelu događaja slijedi jednominutno osobno predstavljanje svih prisutnih.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto može se osigurati na vrijeme, prijavom putem POVEZNICE.