Skip to content

ART FAIR ZAGREB – međunarodni umjetnički sajam, od 14. do 18. listopada

ART FAIR ZAGREB – međunarodni umjetnički sajam održava se od 14. do 18. listopada 2020. u istom terminu sa međunarodnim sajmom namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije AMBIENTA

Sajam se održava u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma kojeg čine 3 područja – Art Fair Box štandovi, VIP Art Fair Box štandovi te centralni dio Sajma “Ex tempore zona” u kojem se održavaju prezentacije radova izlagača i stručna i popratna događanja.

Izlagači na međunarodnom sajmu umjetnina ART FAIR ZAGREB su umjetnici i galerije iz Hrvatske, Europe i cijeloga svijeta i to: slikari i kipari, umjetnički fotografi, performeri, privatne i javne galerije, autori primjenjene umjetnosti, trgovci antikvitetima i kolekcionari, umjetničke udruge, trgovine umjetničkim materijalom i uramljivači, obrazovne institucije, nakladnici te mediji.

Između brojnih umjetnika izlagača prepoznali smo kipara Matu CROatu, Antu Potočnjaka, Alanu Kajfež, Georgettu Yvete Ponte, Petra Peru Vidaka, Anu Divković, i druge…

ART FAIR ZAGREB je događaj koji je okupio i veliki broj posjetitelja, ljubitelja umjetnosti, trgovaca umjetninama te je postao mjesto upoznavanja i prezentiranja djela suvremene i moderne likovne umjetnosti i antikviteta.

Art direktor Art Fair Zagreb je Ante Potočnjak, slikar i dizajner.

Pogledajte fotografije Mate Turića!