Skip to content

Poncijev “Stari gramofon” vrti ljubavnu priču

Klasična ljubavna priča nalik je na okretanje ploče na gramofonu. Usponi i padovi dolaze u ciklusima i što dalje vrijeme izmiče to je teže zadržati onaj entuzijazam prvog susreta. Dugoročni uspjeh veze sastoji se u spretnom vraćanju igle na početak – baš kao nekad, kad je ljubav bila nova.

“U braku sam već 10 godina sa voljenom suprugom” kaže nam Filip, autor pjesme “Stari gramofon”, “I svo to vrijeme bilo je mnogo oscilacija, kao što to biva sa svime u životu. Iskustvo je pokazalo da kad zapne, nije loše vratiti se par koraka unatrag, analizirati problem i pokušati ponovno. Kako u sportu, glazbi, tako i u odnosu..”

Video je nastao u suradnji s talentiranim plesačima iz Zagreba (Vesna Grandeš i Anis Habibović) koji u skladu s vibrom pojedinog dijela pjesme imaju više ili manje sinkrone pokrete, a da pritom svatko zadrži svoj identitet.

Beat potpisuje mladi producent iz Međimurja Sven Madlin – SVN.

Iza imena„Poncije #pncj” krije se svestrani glazbenik Filip Horvat koji se kao pjevač i trombonista afirmirao u sastavu October Light (www.octoberlight.net), te Scifidelity Orchestra (www.scifidelityorchestra.com).

Od 2016. počinje svoju solo karijeru kao autor i producent, te kao DJ. Od tada nastupa na raznim festivalima kao što su Forestland, Špancirfest, Beerfest Sjever, raznim domaćim i stranim eventima te klubovima (Crush, Freestyle Week Rogla, Urba Dictionary, Food Truck Festival, itd.). Više informacija potražite na službenim stranicama www.poncije.hr