Estée Lauder Advanced Night Repair serum odsada u još boljoj formuli

Godine 1982. Estée je kreirala Night Repair, prvi serum u beauty industriji koji je transformirao njegu kože

Upoznajte najnoviji Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum. Riječ je o revolucionarnom proizvodu koji se događa jednom u generaciji.  Njihovi su znanstvenici došli do novih otkrića koja su najbolji Estée Lauder proizvod učinili još boljim.

Uz ovaj serum proces obnove kože sada je brži i sveobuhvatan. Koži pruža čak 72 sata hidratacije, a to stvara idealne uvjete za prirodan proces obnove. Tijekom dana štiti kožu od štetnog djelovanja svih vanjskih utjecaja iz okoliša zahvaljujući najnovijoj antioksidativnoj zaštiti koja traje osam sati. Serum je također je namijenjen za  noć. Dok spavate obnavlja stanice kože – brže nego ijedan drugi. Njegova nova svojstva omogućavaju mu smanjenje izgleda proširenih pora i jačanje čvrstoće kože.

Kreiran je za svaku noć, svaki dan, sve znakove starenja i svakoga tko ga poželi isprobati – bez obzira na godine, tip, potrebe ili brige kože. 

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum ne sadrži parabene, sulfate, sulfite, ftalate, kao ni mineralna ulja. Inspiriran ljekarničkim pakiranjem, izgled bočice je transformiran i promijenjen u pakiranje koje se može reciklirati. Dostupno je na prodajnim mjestima Fabu Spot parfumerije od 7.9., a od sredine rujna i u ostalim parfumerijama.

Marina Đarmati