Novi Idôle L’Intense miris koji pokreće revoluciju

Kako bi obilježilo 2020. pozitivom, snagom i čvrstom vjerom u same sebe, Idôle se vraća još odvažniji, hrabriji, sa snažnom misijom…

Prije samo godinu dana Lancôme je stvorio Idôle, miris inspiriran suvremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspjeha. Od jednostavnosti, do bezvremenske bočice, Idôle je stvorio novu perspektivu u svijetu mirisa Ove godine stiže Idôle L’Intense, moćan kao baklja koja se prenosi s jedne žene na drugu – potičući snove i osjećaj zajedništva sa snažnom porukom: Zajedno možemo, zajedno hoćemo!

Idôle l’Intense temelji se na sirovinama dobivenim iz održivih izvora prilagođenih za Lancôme, koristeći jedinstvene metode vađenja. Cvjetno srce mirisa je obavijeno u živahni chypre akord sa senzualnom esencijom vanilije. Eco-friendly miris kreiran je nježnim laticama spartanske ruže iz održivog razvoja i burbon vanilije s Madagascara. Za ženu budućnosti. Jaku, osnaženu, utjecajnu. Intenzivnu!

S dijelovima koji su samo 15mm debljine, trenutačno je najtanja bočica mirisa na svijetu. Kombinirajući izvanrednu tehničku vještinu s vizionarskim pristupom dizajnu, bočica je prepoznatljiva jednako kao i miris u njoj. Nevjerojatno lagan i uvijek prigodan za putovanja, stvoren je da služi kao stalni podsjetnik na beskrajne mogućnosti žena dok one sanjaju veće snove i postižu još više. Za Idôle l’intense, bočica je podvrgnuta radikalnom redizajnu. Zavodljiv metalik sjaj na stražnjoj strani i bočnim dijelovima parfema, stvara odraz – simbol beskrajnih mogućnosti. S prednje strane, elegantna silueta dodaje notu ženstvenosti – i zajedničku snagu ka uspjehu.

Istovremeno čist, senzualan, moćan i ugodan, Idôle l’intense šalje poruku svim ženama: zajedno možemo osvojiti svijet.

Marina Đarmati

Tags: