Skip to content

House Vibra će vas rasplesati ovog ljeta

Full Ferry & Bruns Lay nas ne prestaju oduševljavati sa svojim house/dance klupskim uspješnicama i napokon su sve spakirali u album

Jednostavnog imena “House Vibra” u izdanju Aquarius recordsa svjetlo dana će ugledati 26. lipnja 2020. i bit će dostupno na svim platformama YouTube, Deezer, Spotify…

Full Ferry & Bruns Lay odlučili su izdati zajednički album koji se sastoji od autorskih pjesama i pjesama s otkačenim samplovima poznatih osoba i umjetnika iz regije. Tako na albumu “gostuju” Josipa Lisac, Dino Dvornik, Bolesna Braća, TBF i Duffskey.

Album je jedinstveni i unikatni proizvod na regionalnoj glazbenoj sceni koji žanrovski pripada u house/tech glazbi, a specifičan je po tome što su sve pjesme na hrvatskom jeziku i kao cjelina odlično prenose aktualni svjetski komercijalni house/dance vibe.

Full Ferry

Osim što već više od 10 godina suvereno vlada najpoznatijim DJ pultovima u zemlji, osobito se ponosi produkcijom za projekt Drop Dopers čiji zvuk sada nastavlja u solo angažmanu. Kao Drop Dopers producirao je i izvodio vokale ne pjesmi “Iš’o sam u Disko”, radio je i popularni remix pjesme “Jesen” Sare Renar te remixirao pjesmu “Sladak kao ti”. Inozemni uspjeh kao dio Drop Dopersa postigao je s remixom pjesme Mariah Carey “Emotions” koji je uvršten na Billboardov popis najboljih ikad remixeva te pjesme.

Bruns Lay

Producent i DJ koji je svoj glazbeni put započeo u Engleskoj gdje je studirao i pronašao strast prema house glazbi. Nakon povratka u Hrvatsku, ostvario je suradnju s brojnim izdavačkim kućama (Talk of the town, Baikonur Recordings, Ovrdose, Aquarius) te plasirao svoj prvi remix “Jesen” na hrvatsko tržište. Svojim remixom Sare Renar privlači pozornost domaće scene i nastavlja raditi plesnu glazbu na hrvatskom jeziku i tako se povezuje s Full Ferry-em s kojim u vrlo kratkom roku uspijeva napraviti uspješni remix za Ninu Badrić i tako dolaze na ideju stvaranja zajedničkog albuma.

ull Ferry & Bruns Lay
“Iznimno smo ponosni što smo uspjeli proizvesti ovaj album i jedva čekamo reakciju naše publike! Ideja je nastala nakon prošlog ljeta, a vrijeme koronavirusa nam je pomoglo da se usredotočimo i završimo sve pjesme. Neke od pjesama mogli ste već čuti u našim DJ setovima, a sada ih napokon možemo podijeliti sa svima vama. Uzbuđeni smo oko svega što je pred nama i vjerujemo kako je odluka da snimio vjerojatno prvi house album na hrvatskom jeziku pun pogodak.

Album se sastoji od dva dijela; radio i klupske verzije. Trenutno je album dostupan samo na digitalnim platformama, a nadamo se da ćemo uskoro ovjekovječiti album i u fizičkom izdanju. Veselimo se svim pjesmama i uskoro krećemo sa skidanjem singlova i snimanjem spotova. Nadamo se da ćete nas ovog ljeta slušati i da ćemo se vidjeti na brojnim plesnim podijima.”

Popis pjesama “House Vibra”:

1 – Full Ferry & Bruns Lay – Intro
2 – Bruns Lay feat. Bolesna Braća – Sick Brothers
3 – Full Ferry & Bruns Lay feat. Josipa Lisac – YSL
4 – Full Ferry feat. Duffskey – Bye Bye
5 – Bruns Lay feat. Dino Dvornik – Nodi
6 – Bruns Lay – Aerobik
7 – Full Ferry – Beach Life
8 – Bruns Lay & Full Ferry feat. TBF – Vremeplov
9 – Bruns Lay – Flexovi Columbiani
10 – Full Ferry – Zatvaram k’o Carola (Radio Edit)
11 – Full Ferry & Bruns Lay – Outro

Popis pjesama “House Vibra Club Edits”:

1 – Bruns Lay feat. Bolesna Braća – Sick Brothers (Club Edit)
2 – Full Ferry & Bruns Lay feat. Josipa Lisac – YSL (Club Edit)
3 – Full Ferry & Bruns Lay feat. Josipa Lisac – YSL (Alternative Mix)
4 – Full Ferry feat. Duffskey – Bye Bye (Club Edit)
5 – Bruns Lay feat. Dino Dvornik – Nodi (Club Edit)
6 – Bruns Lay – Aerobik (Club Edit)
7 – Full Ferry – Beach Life (Club Edit)
8 – Bruns Lay & Full Ferry feat. TBF – Vremeplov (Club Edit)
9 – Bruns Lay – Flexovi Columbiani (Club Edit)
10 – Full Ferry – Zatvaram k’o Carola (Club Edit)
11 – Full Ferry – Zatvaram k’o Carola (Bruns Lay Remix)
12 – Nina Badrić – Rekao si (Bruns Lay & Full Ferry Remix)

Aquarius Records