Igor Delač – Nikad nije kasno

Igor Delač je objavio svoj novi singl „Nikad nije kasno“. To je toliko „zarazna“ pjesma da već nakon prvog slušanja “ulazi u uho” i više se ne može izbaciti iz glave

Za sve one koji se zaraze ovom pjesmom nema lijeka, niti cjepiva. Jedino im preostaje da cijelo vrijeme pjevaju “nikad nije kasno” i da za to krive Igora koji ih je zarazio svojim novim hitom.

Pozitivna i optimistična pjesma već u imenu nosi snažnu i univerzalnu poruku. Autori glazbe i teksta su Igorovi dokazano uspješni suradnici Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), dok aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić.

Pandemija korona virusa poremetila je život na cijelome planetu, pa je tako poremetila i Igorove planove o skoroj objavi albuma. Ono što je za sve nas prije korone bilo očekivano i realno, sada je postalo problematično i nedostižno. Odjednom, preko noći, svi naši planovi stavljeni su na čekanje za neka bolja i sretnija vremena. Stoga je i objava Igorovog albuma odgođena za jesen, kada će se uvjeti rada i života, nadamo se, normalizirati i vratiti u prijašnje stanje.

 „Iako sam svoj novi album najavljivao za kraj svibnja, zbog svega što nam se posljednjih mjeseci dogodilo prisiljen sam to odgoditi za jesen. Naši životi su se naglo i neočekivano promijenili, a protiv toga smo bili gotovo bespomoćni. Nadam se da će se sve uskoro vratiti u normalu i da ću na vrijeme uspjeti završiti nove pjesme, kako bi album konačno ugledao svjetlo dana. Do tada slušajte i pjevušite moj novi singl „Nikad nije kasno“. Siguran sam da će Vas razveseliti i unijeti barem malu dozu optimizma u Vaše živote. U ovakvim trenutcima pozitiva i optimizam su nam stvarno najpotrebniji. Ostanite  pozitivni, vjerujte u sebe i slijedite svoje snove. Budite uporni i ne gubite nadu, jer samo tako nikad nije kasno da postignete ono što želite. Moja glazbena karijera u posljednje dvije godine za to je najbolja potvrda.“ – rekao nam je Igor Delač.

U atmosferi iščekivanja i neizvjesnosti, zatvoreni u svoje domove, počeli smo shvaćati koliko smo u stvari maleni ispod zvijezda. Odjednom smo  se našli u totalno drugačijim životnim uvjetima, okrenuti sami sebi i razmišljanju kako dalje. U takvom trenutku nastala je i ova pjesma koja nosi poruku da „Nikad nije kasno“ ako vjerujemo u sebe i ne gubimo nadu.  Svi mi ponakad zaboravimo da imamo samo jedan život i da svaki dan trebamo živjeti punim plućima slijedeći svoje snove koji su ostvarivi, ako smo dovoljno hrabri i uporni.

„Ovu pjesmu posvećujem svima onima koji su se iznenada našli u raznim životnim poteškoćama, a koji su to stanje doživjeli kao nepremostiv problem. Bilo da se radi o pandemiji, potresu, bolesti ili bilo čemu drugom, bitno je da nikada ne gubimo nadu i da uvijek vjerujemo u bolje sutra. Tada ništa nije nedostižno i sve je moguće. Isto tako, da bismo uspjeli u svojoj nakani važno je da budemo odgovorni i da brinemo jedni o drugima.  Dobro se dobrim uvijek uzvrati, zato budimo solidarni i uvijek pomozimo onima kojima je pomoć potrebna.“ – istaknuo je Igor Delač.

Igor Delač je u zadnje dvije godine pjesmama u pop izričaju napravio značajan iskorak i u kratko vrijeme zavladao vrhovima top lista. Svi njegovi singlovi zasjeli su na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR top 40, a nekima je to uspjelo već u prvom tjednu emitiranja, što je prava rijetkost. „Nikad nije kasno“ Igorov je 7.  singl po redu od kojega puno očekuje i u kojega polaže velike nade.

 „Siguran sam da će i ova pjesma vrlo brzo pronaći put do srca slušatelja i da će biti rado emitirana u radijskom eteru.  Upravo zato što je pozitivna i širi optimizam. Vjerujem da će biti odlično prihvaćena kod mnogobrojne i šarolike publike. Kako bi rekli, od 7 do 77 godina. Ja sam po prirodi vječiti optimist i ovom pjesmom taj optimizam želim prenijeti na sve ljude dobre volje. Samo pozitiva i optimizam može nam dati snagu da nakon što „udarimo u zid i shvatimo da više nemamo kud“, krenemo dalje i slijedimo svoje snove. Zato budite zdravi, sretni, vesel i nemojte nikad prestati sanjati,  jer nebo uvijek hrabre nagradi“ – poručuje Igor Delač.

foto: Tomislav Šilovinac