Skip to content

pocket palma – akustična poslastica za fanove

pocket palma – Drop of comfort sessions – NOVA AUDIOVIZUALNA UTJEHA U DOBA IZOLACIJE

Fotograf i snimatelj Benjamin Strike i Luka Vidović – glazbenik iz synthwave dua pocket palma u izolaciji započinju novi audiovizualni projekt Drop of Comfort Sessions. Kroz ovaj će kanal Benjamin i Luka nekoliko puta tjedno svima u ovoj čudnjikavoj situaciji u gradu, državi i svijetu pružati kapljicu utjehe putem glazbenih sessiona.

Cijelu ovu priču otvorili su izvođenjem pjesme sjećanja pocket palme. Već je u prvom videu vidljiva toplina kojom odišu i vizualna i audio dimenzija – puno toplih boja u kućnoj atmosferi s umirujućim zvukom kiše u pozadini i Lukinim moćnim, ali i nježnim, utješnim vokalom.

Nakon Lukine pocket palme uslijedio je cover Harryja Stylesa – Falling. Uključujući i malo zvuka minimalne elektronike u pozadinu ove izvedbe, Drop of Comfort sessions otvara vrata raznim novim stilovima i izvođačima. Možemo samo zamisliti kakve nas sve obrade domaćih i stranih autora očekuju. Drop of Comfort je definitivno projekt koji će vam bez sumnje uljepšati svaki nadolazeći usamljeni dan u izolaciji.

Aquarius Records

See also  Massimo - novi album: Sada