Pokrenuta akcija: Na sigurnom – i s dobrom knjigom!

Zbog izvanrednih okolnosti Verbum akcijsku cijenu poštarine koja će vrijediti do 1. lipnja

Za sve narudžbe knjiga u vrijednosti iznad 99 kn poštarina je besplatna, a za narudžbe ostalih proizvoda iz naše ponude besplatna dostava vrijedi za narudžbe iznad 299 kn.

Načini na koji možete izvršiti narudžbu i kupnju su sljedeći:

1. Narudžba i kupnja preko web knjižare verbum.hr

Na stalnoj vam je usluzi 24 sata dnevno 7 dana u tjednu naša web knjižara www.verbum.hr na kojoj možete naručiti sva naša izdanja, izdanja svih drugih katoličkih nakladnika i ostale proizvode iz ponude naših knjižara. Sva naša izdanja moguće je i virtualno prelistati. Naručeno u web knjižari verbum.hr možete platiti pouzećem, internet bankarstvom ili karticom.

2. Narudžba i kupnja telefonom

Za one od vas kojima je draži izravni kontakt uvodimo i posebne telefonske linije za narudžbe. Dovoljno je nazvati jedan od dolje navedenih brojeva, ostaviti svoje ime i podatke, navesti knjige i proizvode koje ste vidjeli na našim web stranicama verbum.hr i koje želite kupiti, a mi ćemo se pobrinuti da sve naručeno bude dostavljeno na vaša kućna vrata. Platiti možete pouzećem ili internet bankarstvom.

Telefoni za kontakt i narudžbe su : 021/662 894, 021/662 895 Mobitel: 091/623 1187 (PON − PET 8:00 − 20:00 sati)

3. Narudžba i kupnja elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr

Sav asortiman koji pronađete na web stranici verbum.hr možete naručiti i slanjem maila na adresu: webknjizara@verbum.hr. Dovoljno je da navedete svoje podatke, knjige i proizvode koje želite naručiti te odredite želite li plaćanje pouzećem ili internet bankarstvom.

Verbum

Napominjemo da naši djelatnici web knjižare rade sukladno svim sanitarnim propisima tj. s maskama i rukavicama i koristeći dezinfekcijska sredstva, a svaki paket je dodatno umotan u vanjsku zaštitnu najlonsku foliju.

Želeći vam mir i dobro, srdačno vas pozdravljamo u Kristu!

Vaerbum