Kazališna scena S.O.S. – CID

Nastavak šeste sezone kazališne scene S.O.S.-a (Scena Osječkih Studenata) nastavlja se humanitarnom predstavom pod nazivom Cid koja se izvodi u petak i subotu 13. i 14. ožujka 2020. godine na Akademiji za umjetnost i kulturu (AUKOS)

U  petak i subotu 13. i 14. ožujka 2020. godine, 18 sati na Akademiji za umjetnost i kulturu (AUKOS) prikazuje se predstava „Cid“ koju izvode glumci kazališne scene S.O.S.-a (Scena Osječkih Studenata).

Što se može očekivati u ovoj predstavi? Cid je priča o časti, ljubavi i odanosti, ali i onome što su ljudi spremni učiniti kako bi to obranili. Predstava je nastala kao ispit studentima 3. godine preddiplomskog studija glume i lutkarstva na kolegiju Tehnika glume. Osim što je ovo odlična prilika za pogledati rad i trud studenata glume, još je jedna posebnost vezana uz ova dva datuma održavanja. Naime, obje izvedbe su humanitarnog karaktera gdje se prikupljaju sredstva za našu sugrađanku Tihanu Šorman, samohranu majku dvoje djece koja je zbog ozljede mozga stopostotni invalid i stoga zahtijeva 24-satnu skrb i bolju njegu.

Ovom predstavom nastavlja se šesta sezona kazališne scene S.O.S.-a. Na tom projektu izvode se samo najbolje predstave studenata Odsjeka za kazališnu umjetnost Akademije za umjetnost i kulturu, a u organizaciji im pomažu studenti treće godine preddiplomskog studija Odsjeka za kulturu medije i menadžment na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Ulaz na predstavu je besplatan uz prikupljanje dobrovoljnih priloga.

Ovim putem Vas obavještavamo kako predstava neće biti održana u najavljenim terminima te se neće izvoditi do daljnjeg, dok situacija to ne dopusti. Onaj tko želi, novac može uplatiti na račun naše sugrađanke Tihane koji glasi: HR6923400093211110364. Hvala Vam na razumijevanju!

Ana Čančar