Održana donatorska aukcija slika Zelena noć

Pored slika koje su velikodušno donirali PULS MOSLAVAČKI ŠTRK, PULU Petriart i akademski slikar Davor Žilić moglo se licitirati i za potpisane dresove nogometnih klubova Hajduka i Dinama te hrvatske nogometne reprezentacije

Na donatorskoj aukciji slika Zelena noć, koja je 29. veljače 2020. u organizaciji GSNK Mladost, a pod pokroviteljstvom Grada Petrinje ,održana u ŠRC Pigik prikupljeno je 200.800, 00 kuna za uređenje svlačionica dječje škole nogometa GSNK Mladost Petrinja. Pored slika koje su velikodušno donirali PULS „MOSLAVAČKI ŠTRK“, PULU Petriart te akademski slikar Davor Žilić, moglo se licitirati i za potpisane dresove nogometnih klubova Hajduk i Dinamo, Hrvatske nogometne reprezentacije te nogometnu loptu. Popovački slikari „Moslavačkog štrka“ još jednom su pokazali svoju humanost na djelu, opravdavši naslov najuspješnije likovne udruge SMŽ u 2019. ujedno promovirajući kulturne i ljudske vrijednosti svoga Grada Popovače.

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i zahvalio je svima koji su sudjelovali u ovoj dobrotvornoj priči za male petrinjske nogometaše te istaknuo kako je Petrinja ovime još jedanput pokazala da ne nosi bez razloga titulu Grad prijatelj djece.

Marija Pukec Žigić