Skip to content

Počinje izbor za Miss Universe Hrvatske 2020

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, 13.ožujka 2020. u Zagrebu

Prije nekoliko dana počele su pripreme za veliko finale . Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama je dom bio luksuzni hotel Esplanade, a dani ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih haljina Matije Vuice, kupaćih kostima Pletix, Baldininijevih cipela i KiK Textillien dnevne odjeće.

U subotu su djevojke otputovale u Austriju, točnije u Graz gdje su odradile ostatak priprema. U Grand hotelu Wiesler odradile su prvo službeno fotografiranje portreta pred kamerom fotografa Sama Mervara te uvježbavanje koreografije. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Beauty Studija MZ – Maje Zatezalo te stilisti Hairvetica iz Zagreba koji su za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode.

Svaki korak finalistica za vrijeme priprema budno će pratiti kamera Marka Uzelca, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji .

Djevojkama se na pripremama pridružila i Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske 2019., a kojoj će od ovogodišnjih finalistica ona predati krunu Zlatarne Dodić saznati ćemo 13. ožujka. Pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske samo će jedna djevojka steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

Sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske možete pratiti na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/MissUniverseCroatia, Twitteru: @MissUniverseCro iInstagramu: @missuniversecroatiaorg

FINALISTICE MISS UNIVERSE ® Hrvatske 2020. (abecednim redom):

  1. Iva-Mila Brigljević, 22, Petrinja
  2. Zrinka Ćorić, 18, Dubrovnik
  3. Marinela Grljušić, 18, Brestovac
  4. Andrea Erjavec, 19, Perušić
  5. Klara Jelača, 19, Split
  6. Valentina Jelenčić, 24, Slatina
  7. Katarina Klarić, 20, Zagreb
  8. Klara Kokić, 22, Pridraga/Zadar
  9. Mirna Naiia Marić, 21, Zadar
  10. Daria Matić, 22, Split
  11. Josipa Mijatović, 18, Zagreb
  12. Ela Nalevka, 19, Bjelovar
  13. Valentina Nežić, 23, Sesvete
  14. Ivana Pravdica, 21, Rijeka
  15. Tea Radić, 21, Zagreb
  16. Melany Stojanov, 23, Zadar
  17. Ivana Šep, 27, Zagreb
  18. Jela Vukadin, 26, Split
  19. Maria Elena Vukić, Split
See also  Top 100 pjesama 2020.

Ivana Delač

See also  Milanski photo session Grette
mala retrospektiva