JAČE MANIJAČE – koncertna posveta Dini Dvorniku koja će vas baciti u pravi funky

Na prvi dan proljeća 21.03.2020 u Metropolis clubu sve fanove Dine Dvornika čeka prava koncertno-plesna poslastica. Uz simboličan naziv večeri sa jednim od njegovih najenergičnijih hitova „Jače manijače“ svi posjetitelji moći će uživati u pravim funky ritmovima u bogatoj izvedbi glazbenih virtuoza iz banda Official Tribute to Dino Dvornik. Odlična svirka će se još dodatno začiniti sa najvećim pop funky plesnjakom u gradu

Za manijački tekst velikog hita „Jače manijače“ zaslužan je Rambo Amadeus, koji je prvi verziju „Manijaka“ imao snimljenu kao alternativni uradak. Ubrzo ga je s Dinom Dvornikom prebacio u funky ritam i napravio pravu plesnu bombu!

U ovaj pravi funky vremeplov vraća vas provjerena ekipa, glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima Dine Dvornika. Band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen (svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album “Live in München”). Na gitari je Zoran Jager, gitarist i osnivač kultne grupe Bastards, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i član nekadašnje grupe Protokol.

Klavijature svira Jurica Leikauff, desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk , a član Prljavog Kazališta te voditelj Dino Dvornik Tribute benda Ivica Premelč je na saksofonu. U bendu je jedan od naših najboljih vokala Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih pjesama Dine Dvornika i bivši pjevač grupe Radio Luksemburg.

Najbolji i najrasplesaniji tulumi zasigurno se odvijaju na  plesnom podiju u poznatom retro štimungu Metropolis cluba  koji nas pomalo vraćaju u dobra stara vremena. Otuda je i lansirana ova posveta  najvećem muzičkom majstoru na ovim prostorima, koja se u kratkom roku  raširila na ostale gradove naše zemlje.  Iako nas je kralj funka prerano napustio, njegovi hitovi koji su i onda bili ispred svoga vremena i dan danas pronalaze svoje fanove. A fanovi su uvijek spremni na energičan ples i ludu atmosferu koju donose njegove pjesme.

Svi njegovi albumi su uvijek bili u vrhu hrvatske produkcije, nekima je dotakao svjetske produkcijske razmjere, a live nastupi bili su nabijeni energijom i specifičnim plesom, te odličnom izvedbom. Kao i svaki muzički genijalac Dino je uvijek iza sebe imao muzičke virtuoze i pravu energiju, a upravo ta energija bacit će vas 21.03.2020 kao manijake u pravi funky trans!

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 40 kn. a na dan koncerta 60 kn.
Metropolis klub (šank), Avenija Dubrovnik 10(preko puta Velesajma) & putem sustava www.entrio.hr i www.eventim.hr.