Skip to content

SVE ZA FOTELJU – NIŠTA ZA NAROD!

…, a Vlada će raditi svoj posao do kraja mandata i u tome imati našu podršku…

Kovač, Penava i Stier najavili kandidaturu na izborima u HDZ-u!

„Na nama je sada da krenemo prema članstvu HDZ-a, da vratimo HDZ članstvu, da članstvo referendumski na unutarstranačkim izborima dogoditi promjene koje će omogućiti da HDZ pobijedi na parlamentarnim izborima. Mi ćemo stranku za to pripremati, a Vlada će raditi svoj posao do kraja mandata i u tome imati našu podršku.“ – zaključio je Kovač.

http://hr.n1info.com/Vijesti/a478221/Kovac-Penava-i-Stier-najavili-kandidaturu-na-izborima-u-HDZ-u.html

Kovač se poziva na birače i narod, e pa eto mu što misli narod

GLAS NARODA:

Renato Bareta

Dakle, podršku i dalje daju Plenkoviću i njegovoj nemoralnoj korumpiranoj trgovačkoj koaliciji te tako sve što sada govore nema smisla – i koji bi bio razlog da im članovi daju svoj glas? Kovač i ekipa su ostali na istoj strani kao i Plenković po pitanju koaliranja sa HNS-om kao i o suradnji sa pročetničkim SDSS-om, SDP-ovim otpatcima, kao i korumpiranim kameleonom Bandićem – i to nije dobro. Da je Kovač najavio da će preuzimanjem stranke srušiti ovu odnarođenu koaliciju, to bi bilo nešto. Ovako ništa od njih, već ispada da se ova Kovačeva ekipa bori jedino za stolice (privilegije i samo privilegije na račun nesretnih poreznih obveznika).

Miljenko Klarić

Iako vjerujem da je to stari i prokušani recept zavaravanja glasača s promjenama u HDZ-u i navodnom odmaku u desno pitam ih samo jedno: Ako pobijede misle li rušiti Plenkovićevu vladu i ići na prijevremene izbore???
Ako vlada ostane ista što smo dobili???

Poliskarpatis Doe

Ova trojica nisu spomenuli ništa o ključnim problemima Hrvatske. Po svim pokazateljima DZS-a i Eurostata na dnu smo EU. BDP per capita Bugarska najgora, onda mi. Po korupciji u vrhu, po prosječnoj starosti stanovništva pri vrhu, po iseljavanju pri vrhu.
S ovakvim sustavom ništa se ne mijenja. Sustav sa 21 birokratsko korumpiranom županijom, 429 nepotistički korumpiranim općina je neodrživ. Ovakav politički i gospodarski, zdravstveni i obrazovni sustav je neodrživ.
Ova trojica o tome ni slova. Znači ako i smjene Plenkovića njih bitne stvari ne diraju, niti ih misle mijenjati. Ništa čudno, HDZ-ovci ne mogu van iz svog mentalnog okvira.
Pitaju li se Kovač i Stier zašto mladi masovno napuštaju plodnu zemlju Slavoniju? Korupcija političke kaste (HDZ&SDP-a i satelita) gora  je od kuge i kolere za narod.
Gdje mi je Slavonija, ona moja zemlja bogata, sto je nekad pjevat znala, za slobodu sve je dala, a sada je sama ostala. … tužno i istinito !!!

Pazite, ova rečenica Kovača tjera na oprez!

a Vlada će raditi svoj posao do kraja mandata i u tome imati našu podršku“.

Trojka se prikazuje kao spasitelji demokršćanstva, naroda i države a pazite ovo, u slučaju pobjede oni bi i dalje podržavali Vladu do izbora. Da, dobro ste pročitali, podržavali bi ovu nemoralnu političku koaliciju, podržavali bi etnobiznismena Pupovca. A Penava dizao prosvjede zbog koalicije s Pupijem. Podržavali bi i dalje mjernu jedincu za nepotizam i korupciju HNS-a i drugaricu ministarku Divjak. Podržavali bi i dalje hodajuće korumpirano zlo, žetončiće kameleona Bandića, koji dan po dan korupcijom uništava svehrvatski glavni grad Zagreb. Ukratko, sve za fotelju – ništa za narod. Dakle, oni bi i dalje nastavili prijevaru birača bez da trepnu okom.

See also  Milan Bandić već uplatio jamčevinu od 15 milijuna kuna

Svaki novi dan s ovakvom korumpiranom koalicijom, Bandićem, i bogatih raskošnim vilama i kućerinama ministrima (Kušćevića, Gorana Marića, Tolušića, Kujundžića, a da se ne spominje one iz crvene peronospore SDP-a) i dužnosnika, koji kao ne znaju ispuniti imovinske kartice, ali gle čuda znaju kako prevariti državu i izigrati zakone – znači daljnje siromašenje naroda i države. Ali njima je bitno da još iskoriste šest saborskih plaća, a za narod i državu tko mari.

I takvi će sutra, bez da trepnu okom, opet prevariti birače i ako treba zbog vlasti i u koaliciju s SDP-om sve ostalo su pričice za malu djecu. Da, sada je valjda i onim najvjernijim i najtvrdoglavijim  glasačima HDZ-a  jasno:

MASKE SU PALE

Marko Frankopan III

Novo

See also  Plenković izabran za predsjednika HDZ-a
mala retrospektiva