Skip to content

Izložba Dajane Budovac i Danijele Makoš Repaja

Čvorovi, petlje i neke veze

Danijela i Dajana autorski su sasvim drugačijega stila, ali ih povezuje emotivna i prijateljska geografija života

Poštovani ljubitelji likovnog stvaralaštva, ukoliko ovih dana šetate centrom Zagreba svakako svratite u galeriju Vlado Horvat na Trgu fašizma 14, gdje vas čeka bogatstvo boja kojim odiše upravo otvorena izložba „Čvorovi, petlje i neke veze“. Izložba slikarica Dajane Budovac i Danijele Makoš Repaja je vatromet kolorita i dinamike, povezan nevidljivim nitima snage i topline.

Danijela i Dajana autorski su sasvim drugačijega stila, u što ćete se i sami uvjeriti, ali ih povezuje emotivna i prijateljska geografija života, koju one na ilustrativni i slikarski način uočavaju, ali svaka na svoj način likovno formira i prezentira. Obje slikarice svoj dugogodišnji rad oplemenile su nizom samostalnih i skupnih izložbi, učešćem na likovnim kolonijama humanitarnog karaktera, a za svoja likovna ostvarenja dobitnice su mnogih zahvala i priznanja.

Uz mnoge društvene aktivnosti, Dajana Budovac i Danijela Makoš Repaja svojim likovnim ostvarenjima obogaćuju i mnogobrojne likovne manifestacije PULS-a Moslavački štrk, čije su aktivne članice.

Marija Pukec Žigić

Posljednje