Igor Delač feat. ZETZ “Previše sam tvoj”

Nakon iznimnog uspjeha koji su postigli pjesmom „U ritmu ljubavi“, Igor Delač i ZETZ pripremili su novi singl “Previše sam tvoj“. Pjesma je prožeta energičnim ritmom, vedrom atmosferom i zaraznom melodijom. 

Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), dok je za aranžman i vrhunsku produkciju zaslužan Ivan Zečić (ZETZ). 

Pjesma “Previše sam tvoj” Igorov je šesti singl u novom pop glazbenom izričaju sa kojim najavljuje skori izlazak albuma. Album bi trebao ugledati svjetlo dana krajem svibnja. Na njemu će se osim poznatih hitova („Budan“, „Ljubav“, „Istina u tami“, „U ritmu ljubavi“ i „U krvi si“) naći i nekoliko novih, još neobjavljenih pjesama. Osim toga, Igor za album priprema i posebno iznenađenje koje će sigurno izazvati pozornost javnosti. 

„Izuzetno mi je drago što Vam mogu predstaviti novi singl “Previše sam tvoj” koji  izvodim u suradnji sa mojim autorom i producentom ZETZ-om. Prošle smo godine sa pjesmom „U ritmu ljubavi“ nastupili na CMC festivalu u Vodicama. Publika i radijski eter odlično su prihvatili našu suradnju te smo odlučili da to moramo što prije ponoviti. Pjesma „Previše sam tvoj“ na prvu nas je „zapalila“. Ritam koji tjera na ples i zarazna melodija bili su glavni okidač za odluku o našoj novoj suradnji. Vjerujemo da će i ova pjesma biti jednako dobro primljena te da će ponoviti, a možda i nadmašiti naš prethodni uspjeh. Ljestvicu smo postavili visoko jer je pjesma „U ritmu ljubavi“ oborila sve rekorde radijskog emitiranja. U prvih mjesec dana u eteru je zasvirala više od 2.500 puta. Takvom čudesnom brojkom na našoj glazbenoj sceni samo se rijetki mogu pohvaliti. Zbog toga smo shvatili da naša kemija i energija dopire do slušatelja i da im moramo pružiti nešto novo. Krajem svibnja planiramo objavu albuma za kojeg pripremamo nekoliko svježih pjesama. Vjerujem da će moja draga publika biti zadovoljna. Na kraju moram najaviti i još jednu nadolazeću suradnju, koja će, vjerujem, za sve biti ugodno iznenađenje. “ – rekao nam je Igor Delač.

foto: Tomislav Felbar

Posljednje