Zvučna glazbena imena gostovat će na novom albumu Ke$he

Patrick Carney iz “The Black Keys”, Wayne Coyne iz “The Flaming Lips”, Iggy Pop, Ben Folds, Max Martin, will.i.am, Benny Blanco, samo su neka od zvučnih imena iz svjeta glazbe koja će gostovati na novom albumu Ke$he

 
Novi album naslovljen “Warrior” (Kemosabe/RCA/Menart) izlazi 3. prosinca, a u utorak 25. rujna službeno će biti predstavljen i prvi, najavni singl “Die Young”.
Cijela je ekipa predvođena izvršnim producentom albuma, Dr. Lukeom, za tekstove pjesama zaslužna je sama Ke$ha. Standardni album donosi 12 pjesama, a na deluxe verziji je 16 pjesama.

– Radila sam godinu dana na ovom albumu i surađivala sam s nekima od mojih idola. Taj je process bio dug i intenzivan i ne mogu više od ovoga izgarati od želje da podijelim ovu glazbu. Nadam se da će moji obožavatelji uz “Warrior” upoznati moju grubu i ranjivu stranu,  rekla je Ke$ha.

Ke$ha je osvojila obožavatelje već sa svojim albumom prvijencem Animal, objavljenim 2010. godine, a među top 10 singlova ušla su čak tri ppjesme  s tog albuma: “TiK ToK”, “Your Love Is My Drug” i “We R Who We R”.

Foto: Theprophetblog.net
Izvor: Vecernji.hr