Skip to content

Zvijezda burleske Lady Cheek dolazi u Hrvatsku

Show naziva Okusi burlesku Lady Cheek će izvesti u subotu, 23. listopada, od 21 sat u klubu Londoner na Jarunu

Lady Cheek čije je pravo ime Zoe Charles, plesom se bavi od 5. godine, a burlesku, scensku formu koja spaja ples, kabaret, komediju, cirkus i striptiz, otkrila je prije deset godina i od tada je u nju zaljubljena. Kroz burlesku izražava svoju ženstvenost, smisao za humor i vrckavost. Pritom uspješno golica maštu publike.


Nakon što je veliku popularnost stekla u Velikoj Britaniji, posljednjih godina svoje atraktivne nastupe održava diljem Europe. Usporedno vodi i školu burleske The Cheek of It! Burlesque School.

Radionicu burleske održat će i u Zagrebu, točnije, u dvorani Oaze u Ulici Pavla Hatza 14 u subotu i nedjelju, 23. i 24. listopada.

„Jako sam uzbuđena što stižem u Zagreb i što ću prekrasne Zagrepčanke podučavati posebnoj umjetnosti burleske. The Cheek of It! Burlesque School izvodi i podučava burlesku diljem svijeta. Volimo nasmijavati ljude specifičnim stilom britanske burleske koji je i klasičan i komičan. Ono što ja posebno volim kod burleske, je što ženama omogućuje da pokažu koliko su zabavne i seksi. Znam da će me žene u Hrvatskoj oduševiti svojom ljepotom, šarmom, humorom i talentom“, kazala je Lady Cheek pripremajući se za dolazak u Hrvatsku.

Organizatorica njezina zagrebačkog nastupa Ivana Medvedec već je sudjelovala na jednoj od njezinih radionica burleske. Pritom je poželjela čim prije tu glamuroznu plesnu čaroliju predstaviti svojim sugrađanima.

Ivana Medvedec, voditeljica Oaze

info@oaza-zg.org

Akademija-Art.hr
13.10.2010.