Zorislav Srebrić: Da smo na vrijeme znali za Ibrahimovića bio bi naš


Foto: Sportski.net

Zlatan Ibrahimović je na maksimirskom stadionu prezentirao svu raskoš svog talenta

Svi hrvatski igrači, pa i izbornik Slaven Bilić, impresionirani su igrom Milanova napadača, koji je inicirao opasnije situacije pred domaćim vratima. Vidjevši ga na djelu, mnogi hrvatski navijači sigurno su pomislili kako bi dobro bilo takvog igrača imati u reprezentaciji.

Sam Zlatan je uoči maksimirskog susreta priznao kako ga nitko nikada nije zvao da dođe igrati u kockastom dresu, a priča je dobila nastavak nakon utakmice.
U nekim medijima se pojavila imformacija da se vrsni švedski napadač čak nudio Hrvatskoj i BiH dok je bio u mlađim kategorijama, ali je na kraju ostao pod švedskim stijegom.
Odgovor na ove navode dao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić koji je još jednom opovrgnuo kako je Ibrahimović mogao zaigrati za hrvatsku reprezentaciju da se pravovremeno reagiralo.
"Istina je da mi nismo znali da je jedan od roditelja Hrvat, ali po tadašnjim propisima nismo mogli ništa napraviti jer je Ibrahimović već igrao za švedsku reprezentaciju. Da smo na vrijeme znali sve o njemu, uvjeravam vas da bi napravili sve da zaigra u kockastom dresu", izjavio je Srebrić.
Izvor: M.K. /RTL/

Akademija-Art