Zeleni raspon su i dalje tonovi sezone


 
 

Zelena i dalje suvereno vlada make upom, a ove sezone dolazi u raskošnom rasponu nijansi

 
Uživali smo u svoj njezinoj raskoši prošloga ljeta, bila je nezaobilazna i u zimskim kolekcijama – zelena i dalje suvereno vlada make upom!
Ove sezone stigla je u još bogatijem rasponu nijansi, od nježnih, patelnih, limunasto zelenih do "apokaliptičnih" i mističnih boja bršljana i čarobnih eliksira iz bajki.
Osobito je moderna nijansa zelene koja nije daleko od tirkizne, ali ipak "za milimetar" više naginje prema zelenoj nego prema modroj. Boja morskih laguna, ljetnih koktela i egzotičnih ptica veliki je ovosezonski hit!
Zelena u svim varijacijama odlično je osvježenje za make up jer je istodobno umirujuća i dinamična. Ipak, ne zaboravite da je riječ o hladnoj boji koja na licu najbolje izgleda uz toplu "protutežu". Zelene tonove na očima poželjno je kombinirati s toplim nijansama breskve ili žućkastim, ružičastim i koraljnim nijansama na obrazima i usnama.

Ženama tamnije puti izvrsno pristaje zeleni smokey eyes, a za svjetlopute i svjetlokose odličan je izbor zeleni tuš za kapke. U modernim dvobojnim kombinacijama na noktima zelena boja dolazi u izražajnom "spoju suprotnosti" s ljubičastom.

Izvor: IV / Vecernji.hr

Akademija-Art