Zbog Miše pucale telefonske linije, prikupio “Misiji” 160.000 kuna

Tijekom gostovanja Mate Miše Kovača u HTV-ovoj “Misiji zajedno” u srijedu navečer pucale su telefonske linije zbog brojnih poziva. – Mišo nije prvi pjevač koji je nastupio u našoj emisiji, ali nitko još nije donio toliko novca. To je apsolutni rekord – kaže Sanja Mikleušević Pavić.

 
U nešto više od sata, koliko traje emisija, telefonskim pozivima skupljeno je 160.000 kuna, a telefoni su nastavili zvoniti i poslije odjavne špice, dodaje voditeljica i urednica emisije. Novac će dobiti 4 humanitarne udruge koje pomažu bolesnoj djeci i njihovim obiteljima.

Mišo Kovač napravio je u emisiji feštu za pamćenje. Vidjelo se da je 70-godišnjem glazbeniku, koji je prije godinu dana imao srčani udar i mjesecima se oporavljao nakon operacija, naporno pjevati, no njegova energija digla je desetke gledatelja u studiju na noge. Nisu zagrljeni uglas pjevali samo oni nego i osoblje iza kamera.

– Ovo može samo Mišo – čuli su se oduševljeni komentari.
Legendi domaće glazbe ni sedam pjesama nije bilo dovoljno. Za oduševljenu publiku u studiju otpjevao je još jednu nakon što su se ugasile kamere.
– Nikad nisam pjevao pred manje ljudi, a s većim odjekom – rekao je Mišo nakon emisije.
Sanja Mikleušević Pavić i Robert Tomić Zuber ponosni su što je Mišo, koji 19 godina nije pjevao u nekoj emisiji, odabrao baš njih.

Foto: Tomislav Miletić / PIXSELL
Izvor: IC / Vecernji.hr

Akademija-Art