Zašto je medijsko-politička mafija ignorirala 14. obljetnicu smrti Franje Tuđmana?

franjo tudjman

Kakva medijsko – politička mafija vlada Hrvatskom najbolje se može vidjeti na primjeru 14. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Vlada li Hrvatskom banda, koja Hrvatsku nije željela, ali koja, kad je već Hrvatska tu, nije propustila Hrvatskom protutnjati kao najpogubniji tajfuni udaljenim gradovima Amerike nakon kojih nitko ne ostaje svjedočiti o nesreći onih koji su imali tu nesreću da se nađu u srcu uragana piše Tinolovka-news

U Americi se godišnjice smrti Georgea Washingtona, koji je umro prije skoro 250 godina, obilježavaju na puno dostojanstveniji način, no, zato je Amerika svjetska velesila a Hrvatska je ruglo na europskoj periferiji opljačkano i uništeno ruglo od strane domaće mafija i ološa koji je izbjegao rat kako bi se nesmetano bogatio, danas takve propalice Hrvatima pokušavaju podvaliti antifašizam kao ideologiju dijeleći moralne lekcije. Ignorirati predsjednika koji je na čelu države bio kada se država stvarala, kada je pobjeđivala u ratu, kad se oslobodila od velikosrpskih fašista može samo mafija koja nema pojma o stvarnosti u kojoj živi danas Hrvatska, u kojoj je živjela jučer. Možete li zamisliti antifašističku Englesku bez Churchilla, Francusku bez De Gaullea? Nažalost, Hrvatska, za razliku od ove dvije spomenute države, ima tu nesreću da ju čvrsto u šakama drže oni koji su njeno osamostaljenje dočekali kao božju kaznu, njenu pobjedu u Domovinskom ratu kao najveću povijesnu nepravdu. Da je takva Hrvatska govorila o Tuđmanu bilo bi to kao da o Bibliji govore one koji su u inkviziciji ubijali u ‘Njegovo’ ime a radi vlastite koristi.

Naime, niti jedan ozbiljniji hrvatski medij nije posvetio prvom predsjedniku nekoliko ozbiljnih rečenica, ako izuzmemo izvješće s Mirogoja na kojem glavni protagonisti aktualnog režima, ratne kukavice, Zoran Milanović i Ivo Josipović, nisu ni bili. Naime, na Mirogiju se, kao i proteklih godina, okupio narod, međutim, režim nije, nisu ni režimski mediji. Bagra koja trenutno harači Hrvatskom u potpunosti je izgubila konce sa stvarnošću, pritom ne mislimo na nikoga konkretno, no, oni koji se mogu bagrom zvati u svakom slučaju će se prepoznati. Naime, što bi Zoran Milanović i Ivo Josipović, kao ratne kukavice danas radile na Mirogoju među hrvatskim braniteljima? Kad su ih branitelji trebali ratne kukavice su se skrivale po zagrebačkim podrumima, možda i srećom po Hrvatsku? Mislite li da bi se netko uplašio Ive Josipovića u odori, ako ne bi umro od smijeha neprijatelj bi, vidjevši Josipovića u odori, pregazio Hrvatsku i stigao sve do Rajne. Drugim riječima, nije svako zlo za zlo. (Tinolovka-news)