Zaprešić – Sestre Petra (12) i Iris (10) nestale jučer iz parka

Sestre Petra (12) i Iris (10) Galić udaljile su se u ponedjeljak, iz parka u Zaprešiću i nestale

Sestre Petra (12) i Iris (10) Galić udaljile su se u ponedjeljak između 16 i 17 sati iz parka u Ulici Mirka Ožegovića BB u Zaprešiću i od tada im se gubi svaki trag
Policija je pokrenula potragu u kojoj sudjeluju i interventni policajci te pas tragač. Nestanak sestara prijavio je njihov otac u ponedjeljak u 21 sat, a roditelji djevojčica i danas su na policiji na razgovoru.
 
 
 
Petra je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i svijetloplave oči. Srednje je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu majicu dugih rukava, plave traperice i bijele tenisice.

Iris (10) visoka je 145 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe i ima ožiljak ispod brade. U vrijeme nestanka bila je odjevena u sivo-crvenu prugastu majicu, donji dio ljubičaste trenirke i bijele tenisice.

Policija moli građane da, imaju li informacije o djevojčicama, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Foto: Nestali.hr
Izvor: Ivan Halar, sk / Vecernji.hr

 
 
Akademija-Art