Zadar, Pula – Massimo na koncertnoj turneji


Foto: Walter / Aquarius Records

Koncertna turneja

Massimo – "Dodirni me slučajno"

08.04. (nedjelja) – Zadar, Arsenal

21.04. (subota) – Pula, Dom hrvatskih branitelja
Iz jednog pogleda, Dodirni me slučajno, Sretan put, Dijete u meni, Krug u žitu…pjesme su koje će Vas osvojiti!

Nakon rasprodane zagrebačke Tvornice kulture u veljači dva dana zaredom, 10-ak rasprodanih koncerata tijekom ožujka u susjednoj Srbiji i Bosni i Hercegovini, Massimo u travnju nastavlja s koncertnom turnejom po Hrvatskoj. Prvi u nizu gradova u kojima predstavlja svoj novi studijski album "Dodirni me slučajno" (Aquarius Records) su Zadar i Pula! Massimo će sa svojim odličnim bendom na Uskrs, 08.04. (nedjelja), nastupiti u zadarskom klubu Arsenal, dok 21.04. (subota) stiže u Pulu gdje nastupa u Domu hrvatskih branitelja.
Pjesma "Iz jednog pogleda" koja je najavila Massimov album, u konkurenciji je za Hit godine, a spot za tu pjesmu, snimljen u Zadru, u svega sedam mjeseci ‘zaradio je’ više od milijun i pol klikova. Osim te pjesme koja je već osvojila hrvatske top liste, i aktualnog singla "Dodirni me slučajno", koji ga upravo osvaja, Massimo će u Zadru i Puli u društvu svog pratećeg benda – koji čine Dalibor Pipo Matošević, Marko Matošević, Aleksandar Saša Ismailovski, Boris Popov, Goran Delač i Marko First – izvesti i mnoge druge pjesme s novog albuma kao što su "Krug u žitu", "Tišina", "Dijete u meni", "Sretan put". Naravno, koncert će biti isprepleten i svima znanim hitovima iz Massimove duge i uspješne karijere, s albuma "Massimo", "Vještina", "Vještina II", "Sunce se ponovo rađa"…
Massimov novi studijski album od izlaska u studenom 2011. ne silazi s liste najprodavanijih albuma, tako je i u proteklom tjednu bio najprodavanije domaće izdanje.
Ulaznice u pretprodaji:
Zadar – 08.04.: ulaznice potražite u Arsenalu, Dallas Music Shopu i putničkoj agenciji Aquarius
Pula – 21.04.: ulaznice u pretprodaji potražite u Puli (Centar CD Shop, Activatravel Istra), Rovinju (CD Shop Link), Poreču (Foto Edi) i Labinu (Caffe bar Valentino)

Akademija-Art