VIDEO: Olujni vjetar noćas poharao Slavoniju

slavonija

slavonija

Istok Hrvatske je u nedjelju navečer pogodilo nevrijeme, koje je naročito jako zahvatilo vinkovački i osječki kraj. U Vinkovcima je olujni vjetar čupao stabla, a oštećeno je i nekoliko automobila

Nevrijeme je u Vinkovcima počelo oko 23.30 sati, a trajalo je 20-ak minuta, iako je dugo prije olujnog vjetra sijevalo i grmjelo. Najveća šteta je nastala u Ulici Ivana Mažuranića, gdje je vjetar iščupao stablo i nabacio ga na tri automobila koja su tu bila parkirana. Dva su manje oštećena, pa su ih vlasnici maknuli, a treći je pretrpio veliku štetu jer je uništen krov i razbijeno prednje vjetrobransko staklo te desna vrata, piše Večernji list.

U parku na Trgu Josipa Runjanina vjetar je odlomio debelu granu, te otpuhao nekoliko crepova s jedne obiteljske kuće. Također, u nekoliko mjesta vinkovačkog i županjskog kraja bilo je prekida isporuke električne energije zbog vjetra koji je pokidao kablove.

Grmljavina i munje u Osijeku

Grmljavina i munje su sinoć ‘obasjale’ i osječko područje, gdje je zabilježen jak prolom oblaka. Također je došlo do nestanka struje u pojedinim dijelovima grada, piše portal osijek031.com. (Foto: Goran Febrezer/Pixsell, Net.hr)

Kiše i grmljavine je bilo i u Slavonskom Brodu, što možete vidjeti u videu:

{youtube}dyphh8EWRsc|500|400|0{/youtube}