VIDEO: Novi trailer za “Only God Forgives”

Only God Forgives

Only God Forgives

Izašao je novi trailer za kriminalistički triler Only God Forgives, redatelja i scenarista Nicolasa Windinga Refna. U filmu glumi jedna od trenutačno najtraženijih hollywoodskih zvijezda – Ryan Gosling. Gosling i Winding Refn već su surađivali i to 2011. u filmu Vožnja. Uz Goslinga, u filmu se pojavljuju i Kristin Scott Thomas i Vithaya Pansringarm

Gosling tumači Juliana koji živi na periferiji Bangkoka gdje vodi klub tajlandskog boksa, koji njegovoj obitelji služi kao dobra krinka za mutne, dilerske poslove. Kada mu ubiju brata Billyja, njihova majka Jenna (Scott Thomas) doputuje u grad i prisili Juliana da pronađe ubojicu i osveti bratovu smrt. Julianova poznanstva iz kriminalnog miljea dovedu ga direktno do umirovljenog policajca zvanog Angel od Vengeance (Anđela osvete), koji zna sve i svakoga. Jenna naredi da ga Julien ubije, no radi se o činu koji bi ga kasnije mogao skupo koštati.

Film je premijeru doživio u svibnju na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, a kritičari su bili dosta podijeljenih mišljenja, zbog pretjerane količine nasilja.

Film Only God Forgives svjetlo dana bi trebao ugledati kroz mjesec dana. (Youtube, MojTv.hr)

{youtube}LXQskTJS6Eg|500|400|0{/youtube}