VIDEO: Elvir Tabaković – od poznatog fotografa do kandidata za redovnika

elvir tabakovic

Elvir Tabaković imao je posao iz snova, veliko društvo, proputovao je pola svijeta, a u slobodno se vrijeme bavio ekstremnim sportovima. No, onda je spoznao Boga i postao kandidat za redovnika

“Putovanja s Vespom su bila u slobodno vrijeme, a profesionalno sam radio kao fotograf za razne novine, časopise, automagazin”, navodi Elvir, a prenosi dnevnik.hr.

“Bio sam plaćen da radim te stvari, da putujem po svijetu, slikam nove automobile, vozim ih, to mi je bilo ostvarenje sna. Kao mlad čovjek, naravno da sam izlazio, ne samo subotom nego i češće, i u tim izlascima sam tražio, i kroz druženje prihvaćanje okoline i ljubav. Sada kad pogledam, sve što sam radio i što sam krivo radio, zapravo je bilo iz čežnje prema ljubavi”, priča Elvir.

elvir tabakovic-2

Prije dvije godine Elvir je na jednom seminaru upoznao Miju Baradu, misionara laika i tada se sve promijenilo. Prije nego što je spoznao Boga, Elvir se deklarirao kao ateist. Njegov današnji poriv je prenositi istinu po svijetu budući da je smatra prevrijednom da bi je čuvao samo za sebe.

Inače, Elvir Tabaković je suradnik našeg portala, a mnogi naši tekstovi ilustrirani su njegovim fotografijama.

Elvirovu životnu priču od poznatog fotografa do skorašnjeg redovnika pogledajte u video prilogu. (Foto: Facebook, Bitno.net)

{youtube}FrB4GKHY8n4|500|400|0{/youtube}