Skip to content

Varaždin – Zatvaranje izložbe „Kao igračka“

Kerameikon, Križanićeva 13, Varaždin
Zatvaranje izložbe keramike
Kao igračka
12. 02. 2011. (od 16.00 do 18.00 sati)

Bliži se kraju izložba koju smo organizirali pod nazivom KAO IGRAČKA kao sedmu po redu u sklopu naših tradicionalnih godišnjih izložbi keramike u seriji KERAMEIKON & prijatelji.

Izložbu smo otvorili u subotu, 18. prosinca 2010., dana kad je u Varaždinu jako sniježilo što ipak nije omelo mnogobrojne posjetitelje pa čak ni one iz Slovenije da dođu i svojim prisustvom uveličaju svečanost.

Dok su neki od posjetitelja samo razgledavali izložena djela 66 umjetnika iz Austrije, Belgije, Crne Gore, Italije, Njemačke, Slovenije, Srbije i Hrvatske, dok su se neki od njih a naročito velik broj najmlađih, okušali i na keramičarskim radionicama koje su organizirane svake srijede ali i u drugim terminima za vrijeme trajanja izložbe.
Zatvaranje izložbe ili "finissage" predvidjeli smo za subotu, 12. veljače 2011. od 16.00 do 18.00 sati. Taj će dan biti posebno zanimljiv sudionicima radionica jer će tada moći vidjeti svoje keramičarske uratke (ako su preživjeli paljenje u keramičkoj peći) i ponijeti ih kući kao uspomenu.

Blaženka Šoić Štebih
kerameikon@gmail.com

Akademija-Art.hr
07.02.2011.

 

See also  Gabriela Butković - MI I ONI