Vanna koracima od 1000 milja sve bliže vrhu, Massimo opet pobjednik

vanna by g matijasec  v drago

Massimo je i ovaj put dokazao kako je zaista nedodirljiv i kako mu ništa ne može stati na put. Više nije novost da je Massimo apsolutni rekorder HR TOP 40 i kako je potpuno okupirao hrvatski radijski eter. Sve nam to potvrđuje i podatak da je pjesma Suze nam stale na put već 11. tjedan na samome vrhu i kako se barem jedanput zavrtila na čak 65 radijskih postaja. Vanna ne odustaje i sa svojim najnovijim singlom 1000 milja koji je vrlo brzo i lako pronašao put do glazbenih urednika i publike i dalje prati Massima u stopu i nalazi se na drugom mjestu. Vanna to ovako komentira: “Drago mi je što je pjesma mog dragog kolege Massima, koja se i meni jako sviđa, (a napisao ju je moj prijatelj Predrag Martinjak P’eggy), tako dugo na prvom mjestu. Ja ih kao što vidite iz tjedna u tjedan vjerno pratim, haha, mozda ih jednom i preskočim.”

Za jedno mjesto više popeo se Oliver Dragojević koji se sada s pjesmom U mom zagrljaju nalazi na broju 3. Crvena jabuka je i dalje s nama i to na visokom 4. mjestu, a šesnaesti tjedan su s nama dečki iz Hladnog piva koji na 5. mjestu pjevaju kako znaju što se sve događa Na ovim prostorima. A evo i što oni misle o svemu: „Naravno da nam je drago da se pjesma vrti po radio stanicama već tako dugo vremena, ali nam je još draže da tako dobro prolazi uživo i to svugdje na ovim prostorima. Inače, smatram da je to jedna od onih dugovječnijih pjesama koja će nam jos dugo ostati u repertoaru. S njom smo se dosta namučili, čak je bend neke dijelove ponovno snimao dok sam ja bio s druge strane Atlantika. Sretan sam što je to sve rezultiralo ovakvim odjekom po eteru i uživo.”

U prvih deset ovaj put su s nama još i: Bojan Jambrošić – Hajdemo zajedno, Baruni – Dobro došla mi u sjećanje, Magazin – Isti kao ti, Jelena Rozga – Obožavam, Parni valjak – Samo da znaš.

Klapa Cambi (K.Kambelovac) na listu je ušla svojim novim singlom Oprosti mi jube s kojom su osvojili publiku i žiri i pobjedili na 16. Festivalu „Dalmatinska šansona – Šibenik 2013″. Drugi ulaz na listu zabilježila je pjesma Dalmacijo fala ti koju su na ovogodišnjem Splitskom festivalu izveli Zlatko Pejaković i Klapa Cambi Split.