Uz otvorenje izložbe dječjih radova u Hrvatskoj pošti

Projekt "Kako pošta putuje?" nudi prekrasne dječje radove

 
Na otvorenju izložbe počasni gosti bit će djeca iz dvaju dječjih vrtića koja će, kao autori najljepših radova, dobiti kreativni dar te uživati u druženju s poštarom Pavom, maskotom Markom Markicom i gostom iznenađenja
U ponedjeljak, 1. listopada u 10 sati u izložbenom prostoru Hrvatske pošte u Zagrebu, Jurišićeva 13, bit će otvorena izložba "Kako pošta putuje?" na kojoj će biti prikazan pregršt kreativnih radova vrtićke djece iz cijele Hrvatske. Hrvatska pošta je početkom godine, darivajući 1000 dječjih vrtića diljem Hrvatske edukativno-zabavnim paketima "Kako pošta putuje?", potaknula djecu na učenje novih korisnih znanja te je istodobno pozvala djecu i njihove tete na interaktivno učenje slanja pisama.
Tako je Hrvatska pošta s četiri akcije koje provodi u dječjim vrtićima, a nakon dvije završene –  "Najdraži lik iz crtića" i "Proljeće se budi" – zaprimila gotovo 1000 prekrasnih dječjih radova te je odlučila taj lijepi i veseo sadržaj podijeliti s posjetiteljima. Na otvorenju izložbe počasni gosti bit će djeca iz dvaju dječjih vrtića koja će, kao autori najljepših radova, dobiti kreativni dar te uživati u druženju s poštarom Pavom, maskotom Markom Markicom i gostom iznenađenja.