Uhićen Željko Žužić

zeljko zuzic PXL

Uhićen je Željko Žužić, poznati velikogorički poduzetnik. Uhićen je, neslužbeno se doznaje zbog financijskih malverzacija kojima je počinjena šteta u vrijednosti od 380 milijuna kuna

Prema navodima medija, policija je danas pretraživala Žužićevu kuću u Velikoj Gorici i poslovne prostore Soliduma, te trgovačkog društva Poljoprivredna stanica.

Od policije kao ni od zagrebačkog županijskog državnog odvjetništva o tome se nije mogla dobiti službena potvrda. Ni Davorin Budin, jedan od Žužićevih odvjetnika, nije htio večeras potvrditi je li njegov branjenik uhićen niti dati druge podatke o tom slučaju, kazavši da će informacije dati sutra, prenosi Hina.

Željko Žužić je vlasnik robne kuće Solidum, a u središte javnosti je došao 1. kolovoza 2007. kada je njegov sin Hrvoje u očevom BMW-u skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula Ružica Pavić. Željko Žužić blizak je s bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem. Vezani su prijateljskim i kumskim vezama, a bio je i jedan od najizdašnijih financijera njegove predizborne kampanje. (Foto: Goran Jakus/PIXSELL, HRT)