U traperu od glave do pete? Zašto ne! Meksički Vogue kaže “da

Iako su mnogi oprezni kad je riječ o kombiniranju trapera s traperom, čini se da su taj trend prigrlili kako modni urednici tako i slavni, koji su sve hrabriji što se denim-trenda tiče
Zanemarite modni neuspjeh (ili noćnu moru) nekadašnjeg para Britney Spears i Justinea Timberlakea koji su se 2001. godine oboje pojavili na American Music Awards odjeveni u traper od glave do pete (ona je čak imala torbicu od trapera, a on kaubojski jeans-šešir) te se ohrabrite i poslušajte nekoliko savjeta koje donosi meksički Vogue. 

Na naslovnici su "ugostili" prelijepu poljsku manekenku Kasiju Struss koju su ovog puta transformirali u opasnu djevojku te je odjenuli u traper od glave do pete. I izgleda sjajno – minimalistički i romantično. A tome su sigurno pripomogli i mačkasto obrubljene oči te frizura u pin-up stilu.

Jedino što u kombiniranju "duplog trapera" morate znati "pogoditi" i kombinirati pametno, inače biste mogli skrenuti s puta. Držite se triju pravila: uskladite boje (odnosno kombinirajte svjetliji gornji dio s tamnijim donjim ili eventualno slične nijanse), maknite remen te razbijte "plavi izgled" predimenzioniranim nakitom ili zanimljivom torbicom. I ne obazirite se na tuđe komentare.

Foto: Vogue
Izvor: JB/Vecernji.hr

Akademija-Art