Skip to content

TOP 5 natječaja za EU fondove

euro

Top 5 natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni prenosi Poslovni.hr

Naziv natječaja: Pomicanje privatnog financiranja prema investicijama koje nemaju negativne efekte na klimu
Referentni broj: CLIMA.A.2/ETU/2013/0035
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Cilj ove javne nabave je izrada studije o procijeni količine javnog financiranja koje je nužno da bi došlo do pomaka u kojem investicije ne bi imale negativnih efekata na klimu…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Potpora mjerama informiranja povezanima sa Zajedničkom poljoprivrednom politikom za 2014.
Referentni broj: 2013/C 264/09
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Europska komisija sufinancira mjere informiranja povezane sa Zajedničkom poljoprivrednom politikom…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Povezanost zajednice: Budućnost interneta, koji grade ljudi za ljude- 2 poziva
Referentni broj: –
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Ovaj natječaj za bespovratna sredstva traži partnere u projektu koji financira EU nazvanom CONFINE. Organizirana su dva otvorena poziva koja nude za korištenje istraživačkih postrojenja  za vanjske istraživače iz akademske zajednice, industrije i drugih društvenih mreža…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Javni poziv za kandidiranje projekata temeljem Programa dodijele bespovratnih sredstava u 2013. godini turističkim projektima prihvatljivim za financiranje iz Strukturnih fondova EU
Referentni broj: –
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za kandidiranje projekata temeljem Programa dodijele bespovratnih sredstava u 2013. godini iz Strukturnih fondova EU…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Pomoćne usluge u organizaciji nagrade Europski web poduzetnik godine “EuroPioneers’ 2014. i 2015.
Referentni broj: SMART 2013/N007
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Akcija ima za cilj kandidiranje web poduzetnika iz različitih zemalja Europske unije. Nagrada bi trebala stvoriti veću vidljivost  web poduzetnika koji su već postigli uspjeh…Kliknite za više informacija!

Više informacija o trenutačno otvorenim natječajima i onima u najavi možete pronaći ovdje!