Tony Cetinski: Opet si pobijedila

Predstavljamo novi album Tonyja Cetinskog!

Najizvođeniji hrvatski pjevač, čovjek čiji je posljednji studijski album dostigao dijamantnu nakladu, nakon četiri godine konačno i ponosno predstavlja album "Opet si pobijedila"! Najočekivaniji album godine Tony objavljuje u izdanju Aquarius Recordsa. Rad na albumu trajao je četiri godine i svima je jasno da su pjesme za novi album birane pomno i bez žurbe
„Publici kao i uvijek želim ponuditi kvalitetne, pjevne pjesme, dobru svirku, produkciju i emocije. Imam tu sreću da mogu birati između puno autora i pjesama koje dobivam, a što se tiče odabira, biram one koje mi ‘legnu’ kao pjevaču, koje mogu osjetiti“, kaže Tony.
Album "Opet si pobijedila" Tony je najavio s tri singla i već je dobio potvrdu da publika obožava nove pjesme i zrelost koju nam Tony donosi i u tekstovima i glazbi. Prva pjesma, „Opet si pobijedila“ predstavljena je radijskoj publici u ožujku kao najbolja najava uspješnog glazbenog proljeća . Vrlo brzo bilo je jasno da publika željno očekuje nove Tonyjeve pjesme. U kratkom roku pjesma je osvojila prva mjesta na lokalnim, nacionalnim i regionalnim radio postajama te je ubrzo snimljen i videospot.
„’Opet si pobijedila’ je ujedno prva pjesma s kojom su suradnju započeli Tony i diskografska kuća Aquarius Records, a ako se po jutru dan poznaje bit će ovo jedna jako uspješna suradnja“, kažu iz Tonyjeve nove diskografske kuće.
Uslijedio je još jedan veliki hit „Zbogom odlazim“ koji je tijekom ljeta palio i žario regijom. Pjesma je postala dio Tonyjevog koncertnog repertoara, a publika ju je tražila na bis.
Jesen nam je donijela još jedan najavni singl, treći po redu. Ovoga puta publika je sama odabrala singl. Publika iz zemlje i regije uz podršku medijskih partnera preslušavala je dijelove 3 nove pjesme i glasala je za svog favorita. Pobjedu je nadmoćno odnijela pjesma „Kriv“ i postala treći i najavni singl albuma "Opet si pobijedila".
“Pjesma je bila smisao mog života od početka, ostala je to do danas, a ostat će i dalje“, izjavio je davno Tony, a mi smo mu zahvalni na novih četrnaest pjesama .
Predvidjeti koja će od 14 pjesama na novom albumu postati novi Tonyjev hit nije jednostavno, hoće li to biti „Hodam“, „Jednom u životu“, „Ti si znala“, „Skriveno mjesto“, „Zar malo to je“ ili sve one zajedno. Zato konačan sud o tome koliko je hitova na novom albumu, ostavljamo Vama – Tonyjevoj publici – jer samo je vaše mišljenje mjerodavno. Mi vam nećemo nametati pjesme već ćemo Vas pustiti da uživate u glasu hrvatskog kralja popa i da jačinom aplauza na koncertima jasno date do znanje koje pjesme volite.
Album „Opet si pobijedila“ potražite u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar i Maksimirska 16, Zagreb), prodajnim mjestima Tiska, Slobodne Dalmacije, Tisak media centrima ili on-line na www.cedeterija.hr!

Popis pjesama:

1. Opet si pobijedila
(Miro Buljan – Miro Buljan – Nikša Bratoš)
2. Kriv
(Miro Buljan – Neno Ninčević – Nikša Bratoš)
3. Od jednog poljupca
(Miro Buljan – Miro Buljan – Nikša Bratoš)
4. Skriveno mjesto
(Miro Buljan – Miro Buljan – Miro Buljan)
5. Zbogom odlazim
(Miro Buljan – Sonja Buljan – Miro Buljan/Igor Ivanović)
6. Jednom u životu
(Miro Buljan – Miro Buljan – Miro Buljan/Igor Ivanović)
7. Ne daj
(Miro Buljan – Neno Ninčević- Nikša Bratoš)
8. Zar malo to je
(Aleksandra Milutinović – Aleksandra Milutinović – Nikša Bratoš/Silvio Pasarić)
9. K’o da je sudbina htjela
(Ante Pecotić – Ante Pecotić – Nikša Bratoš/Silvio Pasarić)
10. To ljubav je
(Miro Buljan – Miro Buljan – Nikša Bratoš)
11. Hodam
(Miro Buljan – Miro Buljan – Miro Buljan/Igor Ivanović)
12. Usne ledene
(Miro Buljan – Sonja Buljan – Miro Buljan/Igor Ivanović)
13. Ljubav tjera krv u venama
(Dragan Brnas Fudo – Dragan Brnas Fudo/Faruk Buljubašić Fayo – Nikša Bratoš/Dragan Brnas Fudo)
14. Ti si znala
(Miro Buljan – Sonja Buljan – Nikša Bratoš)