Tony Cetinski na vrhu HR TOP 40

tony cetinski

tony cetinski

Zar malo to je, najemitiranija je pjesma prošlog tjedna na 80 radijskih postaja u zemlji. Tako se Tony Cetinski, drugi tjedan zaredom, našao na vrhu službene nacionalne liste Instituta hrvatske glazbe, za koji sustav PlayKontrol prati emitiranje aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave).

“Na nagovor publike odlučili smo da Zar malo to je bude singl, iako prvotno nije bila planirana. Fanovi su pobijedili i ova pjesma je nekako posebno ‘njihova’. Uživamo u ovoj pjesmi zajedno i veselimo se premijeri video spota, koja će biti ovaj tjedan”, komentirao nam je Tony uspjeh svog posljednjeg singla.

U prvih deset nije bilo većih promjena, pa su tako prvih deset pozicija rezervirani redom za: Massimo – Suze nam stale na put, Elemental – Prokleta ljubav, Jasmin Stavros – Ljubomorni ljudi, Boris Novković – Lako je tebi, Natali Dizdar – Grijeh, Colonia – Anđele, Vanna – 1000 milja, Klapa Cambi (K. Kambelovac) – Oprosti mi jube, te Severina, koja se sa svojom novom pjesmom Hurem u samo tjedan dana uspjela probiti na deveto mjesto nacionalne top liste singlova.

Dok nam Severina pjeva o Hurem, dečki iz Psihomodo popa, nakon Fride i Ramone odlučili su opjevati Donnu! Donna je savršena djevojka opisana u pjesmi nastaloj prije 30-ak godina. Novi ulaz zabilježila je i virovitička rock grupa Vatra, obradom svog prvog hita iz 1999. godine Vrati se. Ova pjesma nalazit će se na njihovom nadolazećem EP-ju VT.