Toni Cetinski nastupio u Top Hillu, najvećem klubu u Crnoj Gori

U nedjelju je hrvatski kralj popa Tony Cetinski održao nastup u Top Hillu najvećem klubu u Crnoj Gori, u popularnom ljetovalištu Budva
 
Više od dva sata energične svirke, vatrena publika koja je ispunila klub i koncertni repertoar začinjen nizom hitova bili su siguran Tonyjev "as u rukavu", stoji u prioćenju Aquarius Recordsa.
A kada su popisu pjesama pridružena i najnovija dva singla "Opet si pobijedila" i "Zbogom odlazim", euforija je bila na vrhuncu. Još jednom Tony je dokazao da je jedna od najvećih regionalnih zvijezda. Ovim koncertom Tony je nastavio niz ljetnih nastupa, koji ne obuhvaćaju isključivo hrvatsku obalu, već i širu regiju. Koncertu je prethodio nastup 12.7. u Sarajevu za vrijeme Sarajevo film festivala, a niz će nastaviti nastup u Zadru 19.7. (Hitch bar).
Nastupi nisu jedino što Tony priprema za ljeto. Već sutra Tony snima video spota za aktualni singl, pjesmu "Zbogom odlazim" u režiji Marija Mlakara. Sve ovo odlična je najava za novi album koji će Tony u rujnu objaviti u nakladi Aquarius Recordsa.

Foto: M. Krečković
Izvor: Dalje.com

Akademija-Art