Skip to content

Što ponašanje muškarca govori o njegovim osjećajima?

Većina muškaraca ne zna izraziti osjećaje riječima, ali zato štošta možete otkriti iz njegovog ponašanja. O njegovim osjećajima najviše govori ponašanje tijekom vođenja ljubavi

Romantik
Ukoliko se vaš muškarac neprestano trudi praveći romantične večere uz svijeće, onda ste vi prava sretnica. On je emotivan i od njega možete očekivati puno pažnje i maženja. No, ukoliko želite više uzbuđenja s njim, vi morate preuzeti inicijativu.
Voli vas ljubiti
Ako vas vaš partner obasipa poljupcima, onda želi da se vi osjećate posebno i željeno, te da i u vama probudi žudnju. To također može značiti da je pomalo nesiguran i da ne zna kako vam točno ugoditi.
”Obični” seks
Ukoliko vaš partner preferira ”normalni” seks, to znači da je vjeran i da se na njega uvijek možete osloniti. To je partner koji preferira misionarsku pozu, a ukoliko želite pravu, ozbiljnu vezu, on je idealan muškarac za vas.
Kontakt očima
Muškarci ne vole predigre, nježni dodir i kontakt očima sa ženama do kojih im nije stalo. Zato, ako vas voli gledati u oči dok vodite ljubav, to znači da imate mnogo više od fizičke veze.
Poza u kojoj je žena dominantna
Žena iznad njega je prizor koji ga uvijek zabavlja i rađa još veću požudu. Muškarac koji voli tu pozu želi ženi pružiti još veći užitak.
Zaštitnik
Muškarac koji drži partnericu u zagrljaju dok spava je muškarac koji se ponaša zaštitnički i voli biti intiman. Također može značiti da je samovjeren, ali i pomalo posesivan.
Spava na drugoj strani kreveta
Ukoliko se vaš partner odmiče od vas tijekom noći, vjerojatno s nastoji udaljiti i emotivno i fizički. Vjerojatno ima fobiju od ozbiljne veze ili veza napreduje brzinom koja njemu ne odgovara.

Foto: Guess
Izvor: Portal-plus

See also  Ove jeseni nosi se vino na usnama