Što je privlačno muškarcima?

Bez obzira što je unutrašnja ljepota važnija, nemojte zanemariti onu vanjsku

Nemojte biti pretjerano ozbiljni i stalno se brinuti
Muškarci jednostavno ne mogu odoljeti ženama koje su srdačne, ne shvaćaju sve pretjerano ozbiljno, a posebno onima koje se znaju nasmijati kada stvari postanu teške. Ako postanete pretjerano ozbiljne, zabrinute ili ne ostavljate dovoljno prostora za zabavu, bilo koji muškarac u vašem okruženju će se povući i izgubiti interes za vas.

Budite mladi duhom
.
Većina žena vjeruje da s godinama gube privlačnost zbog toga što se na njihovom licu i tijelu vide godine, međutim gubite privlačnost kada postajete stare u duši. Biti mlad duhom znači biti neiskvaren, razigran, djetinjast i neopterećen odgovornostima. Muškarci osjećaju kada je žena svježa i kada se čuva podalje od negativnosti tuđih mišljenja, kao i iscrpljenosti obvezama.

Privlačan govor tijela.
Stručnjaci kažu da se 93% ukupne komunikacije odvija kroz govor tijela i boju glasa, a tek 7 posto riječima. Ako se usredotočite samo na to što govorite zanemarujete gotovo kompletnu komunikaciju. Smiješite se, uspravite, lijepo mirišite, budite opušteni …

Izbjegavajte negativne emocije.
Sve emocije izražavajte na pozitivan način, pa čak i one negativne. Pozitivne žene privlače muškarce poput magneta.

Nemojte biti nestrpljivi.
Većina muškaraca vrlo je zahvalna kada pronađe strpljivu ženu. Nemojte puno forsirati. Prepustite se tijekom veze i dopustite da se razvija prirodnim putem. Zbog čega je strpljivost toliko privlačna?! Zbog toga što je veoma rijetka.

Brinite o sebi i dotjerujte se
.
Zdrava i uredna kosa, lijepa koža, pristojna šminka i garderoba … Ovo su stvari koje ne smijete ignorirati. Većina muškaraca od vas ne očekuje da budete supermodeli, ali morate voditi računa o sebi i svom izgledu, predlaže ljepota i zdravlje.com

Izvor: Portal-plus.info