The HAZE otvara zagrebački rock’n’roll vikend

the haze 2

the haze 2

Ljeto je pri kraju, većina godišnjih je završila, zagrebački parkinzi su opet puni i krenule su jutarnje gužve. Kako sve ipak ne bi bilo tako crno i kako ne biste pali u postljetnu depresiju – pobrinuo se THE HAZE – zagrebački r’n’r cover bend, koji praši žestoki rock and roll i to cijeli vikend. Zapamtite ovaj datum i mjesto – 06.09. – Metropolis music & billiards club Zagreb, Avenija Dubrovnik 10. Žestokom svirkom nastavit će i 07.09.2013. u BIKERS BEER FACTORYU, u Savskoj, a na vama je samo da budete tamo!

THE HAZE čine Ivan Vranješ Vrana – gitara, Nikolina Fistrić – vokal – koja će vas oduševiti svojom izvedom Highway to hell, Dubravko Sulik – gitara, Luka Putica – bas gitara i najmlađi, ali jedan od najvećih talenata na bubnju – Dario Horvat. Osnovani su 2010. godine u Zagrebu, na osnovi zajedničke ideje o muziciranju, u stilovima glazbe s kojima su odrasli, pa ćete tako iz njihovih zvučnika moći čuti Guns n Roses, Aerosmith, Lennya Kravitza, AcDc, The Cult, Led Zeppelin, Audioslave, Whitesnake, ZZ Top, Erica Claptona, Michaela Jacksona, Queenovce i sve ostale velikane rocka.

U petak, 06.09.2013. odmah poslije utakmice Hrvatska-Srbija, ugostit će ih Metropolis music & billiards club Zagreb, u Aveniji Dubrovnik 10, dok već sljedeći dan 07.09.2013. sviraju u kultnom BIKERS BEER FACTORYU u Savskoj ulici. Ima li boljeg načina za proslavu pobjede hrvatske reprezentacije?

THE HAZE vas očekuje i zasigurno vas neće razočarati. Rock’n’roll se na velika vrata vraća u Zagreb i svi ste pozvani!

the haze 1

Na fotografiji s lijeva na desno: Dubravko Sulik, Nikolina Fistrić, Ivan Vranješ Vrana