Tatjana Jurić: Život me naučio da ne donosim odluke, on sve kroji!

Na kraju svake godine povlačimo crtu i dajemo ocjenu danima koji su iza nas. A ako pitate Tatjanu Jurić, voditeljicu na Hit FM-u, kakva joj je bila 2012. reći će – mnogo bolja nego 2011.

Fešta uz klapu
Četiri dana prije Božića, na dan kada su Maje predvidjele smak svijeta, Tatjana je branila svoj magistarski rad na Fakultetu političkih znanosti.
– Šalila sam se kako ću, ako i bude smak svijeta, otići časno kao gospođa magistra politologije. Stvarno sam dugo studirala jer sam imala šestogodišnju stanku zbog obveza na televiziji. Upravo je to jedan od razloga zašto sam se prebacila na radio, medij koji ipak dopušta neko slobodno vrijeme – priča 30-godišnja Tatjana koja je diplomu proslavila u društvu desetak prijatelja na ručku. Pravi tulum slijedi početkom veljače.
– Planiram slavlje za 31. rođendan pa ću tada pripremiti feštu uz klapu Kampanel i ujedno dostojno proslaviti diplomu – smije se Tatjana. Njenom akademskom uspjehu posebno se raduju roditelji. Kaže, tati je to najljepši božićni dar. A kako su prošli blagdani u obitelji Jurić?
– Moj brat s obitelji živi u inozemstvu i tek je za vikend došao s nećakinjama u Zagreb. Nakon što otvorimo darove koji još od Božića stoje pod borom, sa šestogodišnjom nećakinjom Zojom idem na klizanje, a planiram nju i jednogodišnju Živu odvesti na vožnju božićnim vlakićem. Njih dvije moje su velike radosti – otkriva Tatjana i dodaje:– Nikada u obitelji nismo bili skloni komercijalizaciji blagdana, tako da ni na darove ne trošimo previše. Više su to znakovi pažnje.
Loš ljubavni trend
Lijepa voditeljica otkriva i da uživa u hrani, a s viškom kilograma ne zamara se.
– Svi smo skloni pretjerivanju u ovo blagdansko vrijeme pa tako i ja. Jedem što hoću i koliko hoću. I nemam grižnju savjesti – kroza smijeh će voditeljica koja još uvijek ne zna gdje će dočekati Novu 2013. A nema ni planova za novo ljeto.
– S obzirom na sve što mi se događalo prethodnih godina, svjesna sam da mogu odlučiti jedno, a život krene u drugom smjeru. Zato konkretnih odluka nemam – kaže Tatjana. U 2012. malo bi toga promijenila.
– Mislim da je ovo godina kada sam stvarno zakoračila u život. Trideseta je već tu, diploma je napokon u mojim rukama, a i na ljubavnom planu sam sretna. Kada pogledam trend koji me pratio u 2011., ovo je ipak mnogo, mnogo bolja godina – kaže Tatjana koja je tri mjeseca u vezi s poduzetnikom Darijem Periškićem. Što joj je darovao za Božić ne želi otkriti.
– U ljubavi je sve savršeno, mislim da idemo dobrim smjerom, ali ne želim ništa najavljivati – zaključuje.

Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL
Izvor: Vecernji.hr