Svi tragovi upućuju da su pronađene kosti nestale Antonije

Ne isključuje se mogućnost da se radi o posmrtnim ostacima Antonije Bilić, ali nitko u ovom trenutku to ne može i potvrditi. Ostaci nisu bili zakopani, već su pronađeni na površini. Uskoro će ih prebaciti u Zavod za sudsku medicine u Zagreb, gdje će se DNK analizom utvrditi identitet osobe

Policija je u utorak navečer na državnoj cesti Josipdol – Senj ispod nadvožnjaka Miljanica na ugibalištu pronašla ljudske kosti. Očevid područja nastavljen je u srijedu oko 8 sati, a na mjesto očevida stigli su i članovi GSS-a.

Ne isključuje se mogućnost da se radi o posmrtnim ostacima Antonije Bilić, ali nitko u ovom trenutku to ne može i potvrditi. Mjesto na kojem su kosti nađene je nekoliko kilometara udaljeno od odmorišta Modruš, gdje je posljednji puta lociran signal mobitela nestale Drnišanke. 

Prema neslužbenim informacijama, javlja Jutarnji, istražitelji smatraju da su pronašli nestalu Antoniju, a svoje ozbiljne indicije temelje na pronađenim tragovima, odjeći pronađenoj na mjestu događaja, prije svega trapericama, koje prema opisu odgovaraju onima koje je na dan nestanka nosila Drnišanka.

Osim toga, na lubanji skeleta navodno su jasno uočili dugu, crnu kosu. Tu je lubanju slučajno pronašao lovac koji je odmah pozvao policiju, piše Jutarnji. Policajac koji je prvi stigao na teren zaključio je da bi i ostatak tijela trebao biti u blizini pa se dao u potragu. Ubrzo je pronašao cijeli kostur i spomenute traperice.

Foto: Pixsell
Izvor: RTL