Spektakl „Footloose“ ponovo diže Zagreb na noge

 

Veliko finale „lakonogog“ mjuzikla

 
Mjuzikl koji je rasplesao Hrvatsku svoju posljednju ovosezonsku izvedbu imat će 31. svibnja u SC-u u Zagrebu, nakon čega će uslijediti veliki afterparty i druženje s članovima ansambla
 
Spektakularnom izvedbom, nakon koje će uslijediti veliki afterparty, bit će obilježeno finalno ovosezonsko uprizorenje broadwayskog hit-mjuzikla „Footloose“, u četvrtak 31. svibnja na pozornici novoobnovljenog kina Studentskog centra u Zagrebu. Predstava koja već više od godine dana ostavlja publiku bez daha diljem Hrvatske, i koju je izvrsnim kritikama počastio čak i službeni Broadway, rasplesat će još jednom posjetitelje SC-a, a zabava, ples, dobra glazba, druženje i pozitivna energija nastavit će se i nakon showa u lounge baru do kasno u noć uz Bojana Jambrošića, Maria Valentića, Mateju Majerle i ostale članove ansambla.

Već u prvih nekoliko izvedbi hrvatski je „Footloose“ osvojio publiku prštećom pozitivnom energijom te nevjerojatnom glazbom i plesom, mahom mladih izvođača. Ovacije su, osim u Zagrebu, ponijeli i u krcatoj pulskoj Areni, zatim u Opatiji, pa i Osijeku. Mladoj glumačkoj ekipi na pozornici se u ovoj sezoni pridružio i poznati pjevač Bojan Jambrošić, koji je iznimno uspješno iznio svoj glumački debi i osvojio publiku. Glavne uloge Rena McCormaka i Ariel Moore utjelovljuju odlični Nikola Milat i Mateja Majerle.

„Footloose“ je napravio još jedan iskorak – plasirao je mlade članove ansambla u svijet, gdje će nastaviti graditi karijere uz bok najtalentiranijih i najuspješnijih ljudi glazbeno-scenske industrije. Tako će Dijana Šokčić odsad plesati na New York City Dance School akademiji u Stuttgartu, a Matea Hrustić na prestižnoj URDANG Musical Theater akademij, čiji studenti igraju vodeće uloge u najpoznatijim svjetskim mjuziklima kao što su Wicked i Ghost.
 

S ponosom najavljujemo i jedinstvenu plesnu radionicu “Osvojimo Europu!” koje će voditi naše sjajne plesačice Dijana Šokčić i Matea Hrustić.
 
Kako se plesom osvaja Europa djevojke će vam pokazati  1. lipnja, samo dan nakon velikog Footloose finala. Dijana Šokčić postat će na  jedan dan vaša Jazz/funk trening instruktorica, a kroz ritam Musical treninga vodit će vas Matea Hrustić. Pripremite plesne cipelice (čitaj tenisice) i zaplešite s Dijanom i Mateom uz simbolične cijene. Jedan dan treninga u trajanju od sat i pol – 50 kn, oba treninga od tri sata – samo 80 kn!

 


Matko Branković

Akademija-Art