Soderbergh

I popularni redatelj Steven Soderbergh veliki je obožavatelj serije “Breaking Bad” koja će ovo ljeto na žalost svih fanova emitirati i doživjeti svoj kraj

No, Soderbergh je došao na ideju kako bi se zadnja dva nastavka posljednje sezone trebala pretvoriti u dugometražni film.

– Mislim da bi bilo totalno cool da se od tih dviju ključnih epizoda snimi film koji bi se u kinima počeo prikazivati odmah neposredno nakon emitiranja posljednjeg tv nastavka serije. Nikada se tako nešto nije prije napravilo. Zamislite to, finali sezone premijerno u kino dvoranama – predložio je redatelj nedavnog hit filma “Side Effects” koji je zaradio velike pohvale od strane kritike.

Osim toga, Steven je predložio i kako bi se nakon kraćeg emitiranja “Breaking Bada” u kinu, online pustio i legalni, besplatni download potencijalnog filma.

Podsjetimo, “Breaking Bad” je višenagrađivana, hvaljena američka dramska TV serija producenta Vincea Gilligana. Radnja se odvija u Albuquerqueu u saveznoj državi Novi Meksiko, a vrti se se oko sredovječnog profesora kemije Waltera Whitea, koji dozna kako ima rak pluća, te mu preostaje godina dana života i odluči se na kriminalne radnje. Poznato je kako glavnu ulogu tumači zvijezda serije “Malcolm u sredini”, Bryan Cranston koji tumači mračnog, sredovječnog profesora, u odnosu na lik iz “Malcolma” u kojem je glumio zbunjenog oca petero djece. Uz njega, u glavnoj ulozi je Aaron Paul, koji pak utjelovljuje tridesetogodišnjeg narkomana i sitnog dilera Jessea Pinkmana.

Podsjetimo, drugi dio posljednje, pete sezone serije, točnije svega osam nastavaka, premijerno se počinje emitirati 11. kolovoza. (Foto: PR Photos, MojTv.hr)

{youtube}cZUFwRNWgAI|500|400|0{/youtube}