Smislio je urnebesnu ideju kako se obogatiti

John Lajoie

Američki glumac i komičar John Lajoie došao je na jednostavnu i genijalnu ideju kako zaraditi toliko mnogo da više ne mora osjećati pritisak koji posao sa sobom nosi. Od svojih je obožavatelja, za koje ne sumnja da ih ima na milijune (i da mu zavide na slavi),preko video poruke odlučio zatražiti da mu daju svoj teško zarađeni novac

Na početku videa priznaje ne samo svoju popularnost, nego i očito bogatstvo u odnosu na ostatak prosječne populacije i svojih obožavatelja, dodajući da je to zaslužio jer on ipak radi važnije stvari od vojnika, učitelja i doktora, što je i priložio u videu gdje u kratkom isječku obučen u havajsku košulju pjeva “Pokaži mi genitalije”.

To mu, međutim, nije dovoljno jer želi biti super bogat pri čemu mu je uzor opjevač Jay-Z. Naravno, oni koji doniraju mogu očekivati i nagradu. Oni koji mu poklone 20 dolara ne mogu se nadati nagradi jer kako sam kaže, “20 dolara bogatim ljudima ne znači ništa”. Pravim sretnicima mogu se smatrati oni koji doniraju 50 i više dolara jer će dobiti fotografiju na kojoj Lajoie pali novčanicu od 50 dolara vozeći skuter na moru. Oni koji ponude 500 dolara dobit će reklamu u jednom od njegovih videa, a oni s tisuću i više dolara dobit će snimku na kojem Lajoie gleda Facebook stranicu donatora komentirajući njihove jadne živote. Najveću nagradu dobijaju oni koji doniraju 10.000 dolara i više jer će njihovim prijateljima lagati da su ga jednom i upoznali.

Uostalom, pogledajte u videu i odlučite želite li mu pomoći da ostvari cilj i više se ne zamara radom:

{youtube}bSR3h1wUoS8|500|400|0{/youtube}

Youtube, Poslovni.hr