Skandal na RTLu: Avin otac i Vlado se potukli!

Nakon snimanja emisije Studio 45 koja je prikazana u utorak, a u kojoj su gostovali kandidati u reality showu ‘Survivor’ – Ava Karabatić, Vladimir Vuksanović i Sebastian Fleiss, došlo je do teškog verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između gostiju, doznajemo od neimenovanog izvora bliskog RTL-u.
 
Navodno je Ava Karabatić potpuno izgubila ‘kompas’ kada je shvatila da je Vlada odsjeo u istom hotelu kao i ona, ali joj se nije javio prije početka emisije. Dodatno ju je razljutilo što je sa sobom doveo i Martinu Vrbos s kojom je ona u izuzetno lošim odnosima.
Do svađe je došlo kada su po završetku emisije izašli iz studija. Ava je prvo počela nekontrolirano vrištati i vrijeđati Vladu, a potom je došlo i do naguravanja. U cijeli se incident umiješao i Avin otac nakon čega ih je zaštitar izbacio iz zgrade televizije.
Sukob se potom nastavio i na parkingu, a Vlada je navodno u nekoliko navrata ponovio kako on njima ‘ništa ne duguje’. Pretpostavljamo da je mislio na činjenicu da je upravo Ava zaslužna za njegovu pobjedu kao i za pozamašan iznos od 375 tisuća kuna kojeg je zbog nje osvojio.
Kako se čitav incident okončao i da li su se kandidati pomirili zasad nije poznato.

Izvor: Jutarnji.hr

Akademija-Art