Skip to content

Siniša Svilan o optužnici: Sve je laž


 
Reakcija na optužnicu Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu
 

Na vijest o podnošenju optužnice protiv direktora programa Nove TV Siniše Svilana zbog primanja mita u srijedu je reagirao sam Svilan, kao i Nova TV

 
– Bit ću kratak i jasan: Sve rečeno nije istina, laž je – izjavio je Svilan, dodavši kako je njemu u interesu da se svemu ovome stane na kraj.
 
Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu Svilana je jučer optužilo da je tijekom tri godine primio 262.000 eura mita od Vladimira Šelebaja Selliera, zauzvrat plasirajući emisije njegove produkcijske kuće Core media na Novu TV. Svilanova televizijska kuća o slučaju se oglasila priopćenjem.
"NovaTV d.d. nema praksu komentirati istrage koje su u tijeku. Iako NovaTV d.d. nije stranka u ovom procesu, vrlo ozbiljno shvaćamo sve negativne učinke na poslovanje kompanije. U internoj proceduri vrlo intenzivno istražujemo sve navode kako bismo osigurali visoke etičke standarde korporativnog kodeksa kojeg su obvezni slijediti svi naši zaposlenici", navodi se u priopćenju kojeg potpisuje PR menadžerica Vedana Cvetko.
Foto: Boris Ščitar / Pixsell
Izvor: BA / Vecernji.hr

Akademija-Art

See also  Sabor prekinuo zasjedanje: Klubovi očekuju očitovanje ministra Jovanovića